FOTO Incident grav petrecut pe DN 3, la ieșire din Valu: un copac a căzut peste un autoturism aflat în mers

Un incident grav s-a petrecut, luni, pe DN 3, la ieșire din Valu lui Traian, o creangă groasă dintr-un copac prăbușindu-se peste un autoturism aflat în mers. Incidentul s-a petrecut în timpul furtunii ce s-a [...] The post FOTO Incident grav petrecut pe DN 3, la ieșire din Valu: un copac a căzut peste un autoturism aflat în mers first appeared on Constanța NEWS.

FOTO Incident grav petrecut pe DN 3, la ieșire din Valu: un copac a căzut peste un autoturism aflat în mers

Un incident grav s-a petrecut, luni, pe DN 3, la ieșire din Valu lui Traian, o creangă groasă dintr-un copac prăbușindu-se peste un autoturism aflat în mers. Incidentul s-a petrecut în timpul furtunii ce s-a abătut, luni dimineață, asupra județului Constanța.

Evenimentul a avut loc luni, în timpul furtunii care s-a abătut asupra județului Constanța, pe DN 3 între Valu lui Traian și municipiul Constanța.

„Între Valu si Constanța, la km 12, mi-a căzut un copac pe mașina în mers, iar poliția locală mă trimite de la o instituție la alta …doar de dat amenzi sunt buni…”, a comentat păgubitul pe pagina sa de socializare.

În imaginile postate pe pagina de socializare a unui bărbat din Constanța se pot vedea fragmente și cioturi ale unui copac ce au străpuns parbrizul autoturismului, incident care s-ar fi putut termina tragic pentru conducătorul auto.

The post FOTO Incident grav petrecut pe DN 3, la ieșire din Valu: un copac a căzut peste un autoturism aflat în mers first appeared on Constanța NEWS.