FOTO Daniel Constantin Moraru, candidat PER Constanța la Camera Deputaților, mesaj pentru constănțeni: “Vă rugăm să mergeți la vot. Așa cum mergeți la cumpărături, mergeți la urne cu grijă și nu va fi niciun pericol”

În ultima conferință de presă înainte de ziua alegerilor parlamentare, Daniel Constantin Moraru, candidat PER Constanța la Camera Deputaților a subliniat importanța prezenței la urne pe 6 decembrie. Moraru a declarat că de votul tuturor [...] The post FOTO Daniel Constantin Moraru, candidat PER Constanța la Camera Deputaților, mesaj pentru constănțeni: "Vă rugăm să mergeți la vot. Așa cum mergeți la cumpărături, mergeți la urne cu grijă și nu va fi niciun pericol" first appeared on Constanța NEWS.

FOTO Daniel Constantin Moraru, candidat PER Constanța la Camera Deputaților, mesaj pentru constănțeni: “Vă rugăm să mergeți la vot. Așa cum mergeți la cumpărături, mergeți la urne cu grijă și nu va fi niciun pericol”

În ultima conferință de presă înainte de ziua alegerilor parlamentare, Daniel Constantin Moraru, candidat PER Constanța la Camera Deputaților a subliniat importanța prezenței la urne pe 6 decembrie. Moraru a declarat că de votul tuturor românilor depinde modul în care va arăta țara în următorii 4 ani. Liderul PER Constanța a precizat că din moment ce se vor păstra măsurile de protecție nu va fi niciun pericol la secțiile de votare.

“Am criticat în mai multe rânduri derapajul actualelor partide. Au accentuat dezbinarea românilor.  Tragem un semnal de alarmă astfel încât de pe 6 decembrie sa unim România”, a afirmat Daniel Constantin Moraru.

De asemenea, Moraru a declarat ca în viziunea ecologiștilor învățământul, sănătatea și economia sunt principalele domenii pe baza cărora trebuie reclădită România. Dintre toate însă, ecologistul susține că educația este prioritară. În plus, președintele PER Constanța a subliniat faptul că partidul din care face parte nu se opune progresului, așa cum a fost acuzat, ci propune progresul prietenos cu natura prin exploatarea responsabilă a resurselor pe care le are țara.

Fildis Reșit, candidat PER Constanța la Camera Deputaților: “Neavând forța de a candida independent am decis să mă alătur unui partid cu oameni onești, integri”

Alături de Daniel Moraru a fost Fildis Reșit, la rândul său candidat PER Constanța pentru Camera Deputaților. Reșit conduce Uniunea Culturală a Tătarilor din România, este navigator de meserie și s-a alăturat ecologiștilor pentru a ceea ce el numește rezolvarea problemei tătarilor. Reșit spune că bogăția culturală a acestei etnii este neglijată și nu primește suficient sprijin pentru conservare.

“Nu am probleme de integritate, nu am dosare penale, nu provin din mediul de afaceri. Am renunțat la cariera mea pentru a mă implica.”

Atât Fildis, cât și Moraru susțin că în ultimii 30 de ani toate partidele actuale au fost într-o formă sau alta la guvernare și și-au dovedit incompetența. Ecologiștii cred că a venit vremea ca din decembrie politica să fie făcută ca niciodată după 1989.

Comandat de Partidul Ecologist Român – Filiala Constanța

Executat de SC CityVision Media SRL – portal: www.ctnews.ro

Cod mandatar financiar: 11200031

The post FOTO Daniel Constantin Moraru, candidat PER Constanța la Camera Deputaților, mesaj pentru constănțeni: "Vă rugăm să mergeți la vot. Așa cum mergeți la cumpărături, mergeți la urne cu grijă și nu va fi niciun pericol" first appeared on Constanța NEWS.