FOTO: Cum a ajuns o stradă din Plopeni să semene cu un canal din Veneția. Reacția primarului

Mai mulți locuitori din Plopeni ne-au trimis imagini cu strada Victoriei, aflată sub ape, după ploile din ultimele zile. ”Peisajul e chiar frumos dacă nu am ști că e asfalt sub apă. Îi putem spune Veneția de Prahova” a fost mesajul ironic al unui plopenar. Contactat de observatorulph.ro, primarul orașului Plopeni, Dragoș Niță, a declarat: […] Articolul FOTO: Cum a ajuns o stradă din Plopeni să semene cu un canal din Veneția. Reacția primarului apare prima dată în Observatorul Prahovean.

FOTO: Cum a ajuns o stradă din Plopeni să semene cu un canal din Veneția. Reacția primarului

Mai mulți locuitori din Plopeni ne-au trimis imagini cu strada Victoriei, aflată sub ape, după ploile din ultimele zile.

”Peisajul e chiar frumos dacă nu am ști că e asfalt sub apă. Îi putem spune Veneția de Prahova” a fost mesajul ironic al unui plopenar.

Contactat de observatorulph.ro, primarul orașului Plopeni, Dragoș Niță, a declarat:

”În ultimii 12 ani orașul nostru s-a bucurat de un tratament special din partea celor care au gestionat finanțele județului. Singura lor grijă a fost aceea de a falimenta tot ce mai putea fi rentabil și de a pune pe butuci toată industria care putea fi relansată.

Ca administratori ai unui buget din ce în ce mai mic, am decis să investim banii etapizat în rezolvarea unor probleme care afectau grav întregul oraș, amânând rezolvarea unora punctuale, cu un impact mai mic asupra întregii populații.

Strada Victoriei a fost construită acum 40 de ani și a fost gândită să corespundă condițiilor de trafic și meteo din acea perioadă. Acesta este motivul pentru care canalizarea este subdimensionată.

Până anul acesta, pentru că nu am avut banii necesari pentru modernizarea ei, ne-am rezumat la lucrări de întreținere. Anul acesta am demarat proiectul pentru reabilitarea ei, iar acum suntem la stadiul de avize pentru autorizarea lucrării.

Dacă licitația se va derula fără probleme și vremea va ține cu noi, este posibil să începem lucrările chiar în acest an.

Vorbim despre o lucrare complexă, care include și construirea unor bazine de retenție a

apei, dotate cu pompe, pentru că astfel de situații să nu se mai repete.
Ne cerem scuze tuturor locuitorilor pentru problemele cauzate de această situație și îi asigurăm că vom continua lucrările de modernizare a infrastructurii întregului oraș”.

Galerie FOTO:

Articolul FOTO: Cum a ajuns o stradă din Plopeni să semene cu un canal din Veneția. Reacția primarului apare prima dată în Observatorul Prahovean.