FOTO Circulație oprită pe DN 22, în Mihai Viteazu, după ce un camion a derapat și a blocat șoseaua

Circulația rutieră este oprită la această oră, pe DN 22, în localitatea Mihai Viteazu din județul Constanța, după ce un camion a derapat și a blocat șoseaua. Potrivit Centrului INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliției [...] The post FOTO Circulație oprită pe DN 22, în Mihai Viteazu, după ce un camion a derapat și a blocat șoseaua first appeared on Constanța NEWS.

FOTO Circulație oprită pe DN 22, în Mihai Viteazu, după ce un camion a derapat și a blocat șoseaua

Circulația rutieră este oprită la această oră, pe DN 22, în localitatea Mihai Viteazu din județul Constanța, după ce un camion a derapat și a blocat șoseaua.

Potrivit Centrului INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliției Române, pe DN 22 Constanța – Tulcea, la intrare în localitatea Mihai Viteazu, din cauza unei furtuni și a carosabilului umed, un autocamion a derapat și a rămas imobilizat de-a latul pe suprafața de rulare. Nu sunt persoane rănite, însă circulația este întreruptă pe ambele sensuri.

Se estimează reluarea circulației, în condiții normale, în 45 de minute.

De asemenea, trafic îngreunat din cauza condițiilor meteorologice este și în zona localității Palazu Mic, pe DN 22,  unde o cantitate mare de noroi și pietre a ajuns pe carosabil. Se acționează pentru remedierea situației.

The post FOTO Circulație oprită pe DN 22, în Mihai Viteazu, după ce un camion a derapat și a blocat șoseaua first appeared on Constanța NEWS.