FOTO: ”Ce ne facem cu dubele parcate la bloc?” – Sesizarea unui ploieștean

O hotărâre a Consiliului Local Ploiești adoptată la sfârșitul lunii iulie interzice parcarea autoutilitarelor (autovehicul transport marfă), inclusiv vehiculele care intră în categoria remorcă/semiremorcă, în parcările de reşedinţă şi de domiciliu din municipiul Ploiești, precum și pe partea carosabilă. Din păcate, aceasta nu este respectată. O demonstrează imaginea trimisă de un cititor surprinsă astăzi la […] Articolul FOTO: ”Ce ne facem cu dubele parcate la bloc?” – Sesizarea unui ploieștean apare prima dată în Observatorul Prahovean.

FOTO: ”Ce ne facem cu dubele parcate la bloc?” – Sesizarea unui ploieștean

O hotărâre a Consiliului Local Ploiești adoptată la sfârșitul lunii iulie interzice parcarea autoutilitarelor (autovehicul transport marfă), inclusiv vehiculele care intră în categoria remorcă/semiremorcă, în parcările de reşedinţă şi de domiciliu din municipiul Ploiești, precum și pe partea carosabilă. Din păcate, aceasta nu este respectată.

O demonstrează imaginea trimisă de un cititor surprinsă astăzi la intersecția străzilor Bahluiului cu Al. Vărbilău împreună cu următorul mesaj:

”În această dimineață, patru dube ocupau tot atâtea locuri de parcare ale locatarilor din blocurile respective. Gunoiul neridicat din poză este bonus. Poate intervin polițiștii locali, după ce am citit la dvs. că au început să-i someze pe șoferi să nu mai facă asta (n.r.: Mesajul lăsat de polițiștii locali în parbrizul dubelor de marfă parcate la blocurile și pe străzile din Ploiești. Ce amenzi riscă șoferii care vin acasă cu mașinile de serviciu)”

Potrivit legislației locale parcările unde pot fi lăsate mașinile de serviciu sunt:

a) Bulevardul Petrolului de la Liceul Tehnologic Lazăr Edeleanu până la Rafinăria Astra paralel cu trotuarul;

b) Parcarea cu dale de lângă conducta de termoficare din cartierul Vest;

c) În spatele Depoului de troleibuze situat pe str. Gheorghe Grigore Cantacuzino cu drum de acces între Coca Cola şi depoul de troleibuze;

d) Str. Mihai Bravu – zona industrială UZTEL pe prima bandă de circulaţie;

e) Str. Stindardului – inclusiv parcarea pentru microbuze şi autobuze.

Articolul FOTO: ”Ce ne facem cu dubele parcate la bloc?” – Sesizarea unui ploieștean apare prima dată în Observatorul Prahovean.