FOTO Accident rutier între o căruță și un autoturism, pe drumul dintre localitățile Movilița și Roșiori

Pompieri ialomițeni au fost solicitați să intervină sâmbătă, 14 mai, în ajutorul victimelor unui accident rutier petrecut între localitățile Movilița și Roșiori, în care au fost implicate un autoturism și un atelaj hipo. Potrivit Inspectoratului [...]

FOTO Accident rutier între o căruță și un autoturism, pe drumul dintre localitățile Movilița și Roșiori

Pompieri ialomițeni au fost solicitați să intervină sâmbătă, 14 mai, în ajutorul victimelor unui accident rutier petrecut între localitățile Movilița și Roșiori, în care au fost implicate un autoturism și un atelaj hipo.

Potrivit Inspectoratului pentru Situații de Urgență al județului Ialomița, la locul evenimentului s-au deplasat de urgență trei echipaje de salvatori, din cadrul Detașamentului de pompieri Urziceni, cu o autospecială de stingere cu apă și spumă, o autospecială de descarcerare și un echipaj SMURD. De asemenea, în sprijin au mers și două echipaje ale Serviciului de Ambulanță Județean Ialomița și elicopterul SMURD.

„În urma impactului a rezultat o victimă inconștientă, care a fost monitorizată la locul intervenției de echipajele medicale, ulterior a fost preluată de echipajul elicopterului SMURD și transportată la Spitalul Clinic de Urgență Floreasca București”, au transmis reprezentanții ISU Ialomița.

Pompierii au mai asigurat măsurile de prevenire și stingere a incendiilor la locul accidentului și sablarea carosabilului.