Fotbalist eliminat în Italia, după ce a urinat pe teren: „Speram să primească doar cartonaș galben. Nu l-a văzut aproape nimeni”

Incident bizar din timpul confruntării Piacenza – Lecco (0-0) din Serie C, al treilea eșalon din Italia. Atacantul oaspeților, Cristian Bunino, 26 de ani, fost jucător la Juventus Torino, a fost eliminat înainte să fie introdus pe gazon, după ce a fost surprins urinând la marginea terenului de unul dintre arbitrii asistenți, scrie Gazzetta dello […]

Fotbalist eliminat în Italia, după ce a urinat pe teren: „Speram să primească doar cartonaș galben. Nu l-a văzut aproape nimeni”

Incident bizar din timpul confruntării Piacenza – Lecco (0-0) din Serie C, al treilea eșalon din Italia. Atacantul oaspeților, Cristian Bunino, 26 de ani, fost jucător la Juventus Torino, a fost eliminat înainte să fie introdus pe gazon, după ce a fost surprins urinând la marginea terenului de unul dintre arbitrii asistenți, scrie Gazzetta dello Sport.

Meciul s-a disputat duminică, 19 martie, pe stadionul Garilli, din Piacenza, în fața a 2.200 de spectatori. În minutul 76, Luciano Foschi, antrenorul lui, Lecco, a vrut să-l introducă în teren pe masivul atacant Cristian Bunino, 1,86 metri, fost internațional italian U 19.

Înainte să intre pe gazon, „poate din cauza tensiunii, poate pentru că a băut prea multă apă”, după cum a spus tehnicianul oaspeților, Bunino și-a făcut nevoile pe marginea terenului! Spera că într-o zonă în care nu-l vede nimeni.

Nimeni în afară de arbitru asistent Marco Cerilli! Acesta i-a atras atenția centralului Simone Gallipò, aflat în cealaltă parte a terenului, Arbitrul i-a acordat direct cartonașul roșu!

„Acesta este regulamentul și trebuie aplicat. Dar eu speram că arbitrul să fie mai tolerant. Practic, Bunino nu jignit pe nimeni, nimeni nu l-a văzut. Speram la un cartonaș galben”, a declarat antrenorul Foschi.

„Recunosc, arbitrul nu a greşit. Bunino? Nici măcar nu ştia că nu are voie să facă așa ceva“, a mai spus Foschi.

Bunino aparține de Pro Vercelli, club care l-a format, și este împrumutat la Lecco. În cariera sa a fost legitimat la Juventus (2015-2019), fără să bifeze vreun meci la prima echipă a ”Bătrânei Doamne”.