Fostul mare arbitru de rugby și consilier local, Vasile Chirondojan, s-a stins din viață

Lumea rugby-ului românesc este mai săracă, începând de astăzi, după ce președintele clubului CS Cleopatra Mamaia, Vasile Chirondojan, a încetat din viață la vârsta de 74 de ani. „Începând de astăzi, lumea rugby-ului este mai [...] The post Fostul mare arbitru de rugby și consilier local, Vasile Chirondojan, s-a stins din viață first appeared on Constanța NEWS.

Fostul mare arbitru de rugby și consilier local, Vasile Chirondojan, s-a stins din viață

Lumea rugby-ului românesc este mai săracă, începând de astăzi, după ce președintele clubului CS Cleopatra Mamaia, Vasile Chirondojan, a încetat din viață la vârsta de 74 de ani.

„Începând de astăzi, lumea rugby-ului este mai săracă. Președintele clubului a încetat din viață. Drum lin către îngeri, nea Țuțu! Dumnezeu să te ierte! Condoleanțe familiei!“, a anunțat, pe pagina sa de Facebook, Romania Rugby Cleopatra.

Fost mare arbitru internațional Vasile Chirondojan, a sprijinit rugby-ul juvenil constănțean, ajutându-i pe mulți copii fără posibilități materiale să facă sport.

Vasile Chirondojan a fost consilier local al municipiului Constanța și om de afaceri, deținând complexul Cleopatra din Mamaia.

The post Fostul mare arbitru de rugby și consilier local, Vasile Chirondojan, s-a stins din viață first appeared on Constanța NEWS.