Fostul fotbalist Cristi Tănase, „Dodel”, întins pe jos și lovit la gură, în holul unui bloc: „Ce-am pățit?”. VIDEO

Fostul internațional Cristi Tănase „Dodel” a fost filmat într-o situație tulburătoare, iar imaginile au circulat pe rețelele de socializare. Era întins pe jos, în holul unui bloc, sprijinit de o ușă, părea incoerent și era lovit vizibil la gură, relatează As.ro. În vârstă de 36 de ani, jucătorul care a strâns 41 de meciuri pentru […]

Fostul fotbalist Cristi Tănase, „Dodel”, întins pe jos și lovit la gură, în holul unui bloc: „Ce-am pățit?”. VIDEO

Fostul internațional Cristi Tănase „Dodel” a fost filmat într-o situație tulburătoare, iar imaginile au circulat pe rețelele de socializare. Era întins pe jos, în holul unui bloc, sprijinit de o ușă, părea incoerent și era lovit vizibil la gură, relatează As.ro.

În vârstă de 36 de ani, jucătorul care a strâns 41 de meciuri pentru echipa națională a României a fost întrebat de cel care filmează dacă e bine și ce a pățit.

„Salut, Dodel! Ce faci? Ce-ai pățit la gură?”, îl întreabă unul dintre bărbați. „Ce e? A? Ce-am pățit? Sunt bine”, răspunde Tănase, vizibil confuz, apoi cu greu se ridică.

Nu se știe exact unde și când au fost filmate imaginile.


Pe 27 decembrie 2023, prins drogat la volan de polițiștii piteșteni, „Dodel” s-a ales cu permisul de conducere suspendat și i s-a întocmit dosar penal.

Cristi Tănase a fost depistat drogat în trafic de polițiștii Biroului Rutier Pitești. Fostul fotbalist a fost oprit pentru un control de rutină la marginea orașului, spre comuna Bradu. Agenților li s-a părut suspect comportamentul fostului fotbalist și l-au pus să sufle în fiolă. Testul a relevat faptul că nu consumase alcool. Pasul următor a fost drugtestul. Iar „Dodel” a ieșit pozitiv, așa că fostul internațional a fost condus la spital, unde i s-au recoltat probe de sânge și de urină.

„În seara zilei de 27 decembrie, polițiștii din cadrul Biroului Rutier Pitești au depistat un bărbat din Pitești, care conducea un autoturism, pe raza localității de domiciliu, existând suspiciuni cu privire la faptul că ar putea fi sub influența unei substanțe cu efect psihoactiv. În urma testării cu aparatul din dotare, au rezultat indicii cu privire la posibila prezență a unei substanțe psihoactive”, a transmis IPJ Argeș, într-un comunicat oficial. „Menționăm că aceasta nu reprezintă probă în cadrul dosarului penal, persoana fiind condusă la o unitate medicală, pentru recoltarea de probe biologice de sânge și urină, în vederea stabilirii cu exactitate a consumului unei substanțe interzise”, a mai informat poliția argeșeană.

Cristi Tănase, 41 de selecții și 6 goluri pentru naționala României, a jucat la FC Argeș, FCSB - unde a fost căpitan, Academica Clinceni, Tianjin Teda (China), Sivasspor, Karabükspor și Giresunspor (toate din Turcia).