Fostele rețele supraterane de termoficare vor fi dezafectate!

A fost semnat contractul de execuție aferent dezafectării fostelor rețele supraterane de termoficare, utilizate inițial pentru transportul agentului termic de la Termocentrala Doicești. Rețeaua prezintă degradări structurale și constituie, în anumite zone, chiar un pericol pentru cetățeni, mai ales pe segmentele care traversează alei pietonale, străzi sau calea ferată. Proiectul presupune dezafectarea conductelor, a estacadelor, […] Articolul Fostele rețele supraterane de termoficare vor fi dezafectate! apare prima dată în DambovitaNews.

Fostele rețele supraterane de  termoficare vor fi dezafectate!

A fost semnat contractul de execuție aferent dezafectării fostelor rețele supraterane de termoficare, utilizate inițial pentru transportul agentului termic de la Termocentrala Doicești.

Rețeaua prezintă degradări structurale și constituie, în anumite zone, chiar un pericol pentru cetățeni, mai ales pe segmentele care traversează alei pietonale, străzi sau calea ferată.

Proiectul presupune dezafectarea conductelor, a estacadelor, dar si a celor 6 puncte termice existente de-a lungul rețelei, iar lucrările vor fi finalizate la jumătatea anului viitor.

Articolul Fostele rețele supraterane de termoficare vor fi dezafectate! apare prima dată în DambovitaNews.