foodpanda Romania lanseaza pandamart, magazine proprii din care livrarea se face in maximum 30 de minute

foodpanda anunță lansarea pandamart, un concept de magazine proprii de la care utilizatorii foodpanda pot comanda direct din platformă, cu livrare în maximum 30 de minute. În prezent, primele două locații pandamart funcționează în București și Cluj-Napoca. În primul trimestru al anului, compania va deschide două locații noi în București și Cluj-Napoca. Pentru 2021, foodpanda […] The post foodpanda Romania lanseaza pandamart, magazine proprii din care livrarea se face in maximum 30 de minute appeared first on NOCASH ® de 19 ani.

foodpanda Romania lanseaza pandamart, magazine proprii din care livrarea se face in maximum 30 de minute

foodpanda anunță lansarea pandamart, un concept de magazine proprii de la care utilizatorii foodpanda pot comanda direct din platformă, cu livrare în maximum 30 de minute. În prezent, primele două locații pandamart funcționează în București și Cluj-Napoca. În primul trimestru al anului, compania va deschide două locații noi în București și Cluj-Napoca. Pentru 2021, foodpanda […]

The post foodpanda Romania lanseaza pandamart, magazine proprii din care livrarea se face in maximum 30 de minute appeared first on NOCASH ® de 19 ani.