Focar de COVID-19 la Centrul de Recuperare Băbeni din judeţul Vâlcea

Focarul de COVID-19 de la Centrul de Recuperare şi Reabilitare Neuropsihiatrică Băbeni din judeţul Vâlcea s-a extins şi miercuri au fost înregistrate 70 de cazuri noi în rândul beneficiarilor şi angajaţilor, transmite Agerpres. Un număr de 52 de beneficiari şi 18 angajaţi de la Centrul de Recuperare şi Reabilitare Neuropsihiatrică Băbeni au fost confirmaţi cu […]

Focar de COVID-19 la Centrul de Recuperare Băbeni din judeţul Vâlcea

Focarul de COVID-19 de la Centrul de Recuperare şi Reabilitare Neuropsihiatrică Băbeni din judeţul Vâlcea s-a extins şi miercuri au fost înregistrate 70 de cazuri noi în rândul beneficiarilor şi angajaţilor, transmite Agerpres.


Un număr de 52 de beneficiari şi 18 angajaţi de la Centrul de Recuperare şi Reabilitare Neuropsihiatrică Băbeni au fost confirmaţi cu COVID-19. Primele cazuri de infectare cu noul coronavirus la centrul din Băbeni au fost înregistrate în urmă cu aproape două luni.


De asemenea, la Neurochirurgia de la Spitalul Judeţean de Urgenţă au fost raportate patru cazuri de infectare cu noul coronavirus în rândul cadrelor medicale, în ultimele două zile.


În judeţul Vâlcea, de la începutul pandemiei şi până în prezent au fost confirmate 1.700 de cazuri de persoane infectate cu virusul SARS-CoV-2. În prezent sunt internate în spitalele din judeţ 108 persoane infectate cu noul coronavirus.


România a înregistrat azi un record al numărului de cazuri de COVID-19.