Focar de COVID-19 la Autoritatea Navală Română

Trei persoane care lucrează în cadrul Autorității Navale Române au fost confirmate pozitiv, miercuri, cu virusul SARS-CoV-2, după ce, în zilele precedente, alți doi angajați ai instituției au fost pozitivați. „În acest sens, se poate [...]

Focar de COVID-19 la Autoritatea Navală Română

Trei persoane care lucrează în cadrul Autorității Navale Române au fost confirmate pozitiv, miercuri, cu virusul SARS-CoV-2, după ce, în zilele precedente, alți doi angajați ai instituției au fost pozitivați.

„În acest sens, se poate considera că avem de-a face cu un focar COVID-19 în ANR”, au precizat reprezentanții Direcției de Sănătate Publică (DSP) din Constanța.

DSP Constanța a pornit o anchetă epidemiologică extinsă, pentru a se identifica toți angajații care au fost în contact direct cu cele cinci persoane confirmate pozitiv.

„Cei care vor fi considerați contacți direcți vor intra în carantină la domiciliu pentru următoarele 14 zile și vor fi testați, în eventualitatea în care vor prezenta simptome specifice infectării cu noul coronavirus”, au mai transmis sursele citate.

În acest moment, ancheta epidemiologică este în curs de desfășurare.