Florin Zamfirescu: ”Pandemia COVID mi-a distrus munca de şase luni. Doar un asteroid ne mai salvează”

Actorul Florin Zamfirescu, 71 de ani, a declarat, sâmbătă, la Antena 3, că, din cauza pandemiei de coronavirus, munca sa de artist a fost serios afectată. Asta după ce, în contextul pandemiei de COVID-19, activitatea teatrelor din România a fost suspendată din martie până în septembrie. ”Personal, pandemia COVID mi-a distrus munca de şase luni. […]

Florin Zamfirescu: ”Pandemia COVID mi-a distrus munca de şase luni. Doar un asteroid ne mai salvează”

Actorul Florin Zamfirescu, 71 de ani, a declarat, sâmbătă, la Antena 3, că, din cauza pandemiei de coronavirus, munca sa de artist a fost serios afectată.


Asta după ce, în contextul pandemiei de COVID-19, activitatea teatrelor din România a fost suspendată din martie până în septembrie.


”Personal, pandemia COVID mi-a distrus munca de şase luni. E pandemie şi urcaţi-vă toţi în copaci, nu aveţi voie să atingeţi pământul. Şi după aceea, ni se spune cine vrea să joace şi teatru”, a declarat Florin Zamfirescu la Antena 3.


”Asta ne duce spre maimuţă, încet-încet retrogradăm vertiginos spre postura de urangutan”, a adăugat actorul de 71 de ani.


Florin Zamfirescu s-a arătat revoltat de faptul că se va putea totuși merge la vot, în ciuda pandemiei de coronavirus.


"Suntem minţiţi în faţă, batjocoriţi în faţă. Eu asta reclam, vreau răspunsuri credibile la întrebări. Dar putem merge la vot liniştiţi, s-a suspendat COVID pentru o zi”, a spus, ironic, actorul.


”În anul cu COVID, avem mai puţini morţi decât în urmă cu un an când nu contabiliza nimeni. Doar un asteroid ne mai salvează", a conchis Florin Zamfirescu.


FOTO: Hepta