FLORIN CIȚU NE INFORMEAZĂ -DIN IUNIE, SCĂPĂM TEORETIC DE RESTRICȚII

Premierul Florin Cîțu a declarat că urmează să fie constituit un comitet interministerial pentru stabilirea măsurilor care ar putea fi luate de la data de 1 iunie. Premierul a declarat, de asemenea, că până la finalul lunii iulie poate fi atins obiectivul de 10 milioane de persoane vaccinate. 1 iunie nu va însemna însă o […] Articolul FLORIN CIȚU NE INFORMEAZĂ -DIN IUNIE, SCĂPĂM TEORETIC DE RESTRICȚII apare prima dată în DambovitaNews.

FLORIN CIȚU NE INFORMEAZĂ -DIN IUNIE, SCĂPĂM TEORETIC DE RESTRICȚII

Premierul Florin Cîțu a declarat că urmează să fie constituit un comitet interministerial pentru stabilirea măsurilor care ar putea fi luate de la data de 1 iunie. Premierul a declarat, de asemenea, că până la finalul lunii iulie poate fi atins obiectivul de 10 milioane de persoane vaccinate.

1 iunie nu va însemna însă o deschidere 100% a economiei.În privința evenimentelor private, situația este complicată. Reprezentații industriei evenimentelor au venit cu o serie de propuneri cum este măsura participării la evenimente doar a persoanelor vaccinate sau cu test negativ. Măsura nu este una agreată de populație.

În ceea ce privește redeschiderea turismului, în România nu se va aplica certificatul verde, românii urmând să meargă fără acesta în vacanță.

Articolul FLORIN CIȚU NE INFORMEAZĂ -DIN IUNIE, SCĂPĂM TEORETIC DE RESTRICȚII apare prima dată în DambovitaNews.