Florin Burgar, selecționerul naționalei feminine de tineret, a murit de COVID-19. “A pierdut cel mai important meci, cel cu viața”

Florin Burgar, selecționerul naționalei feminine de tineret și antrenorul echipei feminine de fotbal Piros Security din Arad, a murit, joi, la 48 de ani, după ce, în urmă cu trei zile, a fost internat în stare gravă la secția de Terapie Intensivă a Spitalului din Timișoara. Fusese diagnosticat cu COVID-19. Vestea a fost anunțată, joi, […]

Florin Burgar, selecționerul naționalei feminine de tineret, a murit de COVID-19. “A pierdut cel mai important meci, cel cu viața”

Florin Burgar, selecționerul naționalei feminine de tineret și antrenorul echipei feminine de fotbal Piros Security din Arad, a murit, joi, la 48 de ani, după ce, în urmă cu trei zile, a fost internat în stare gravă la secția de Terapie Intensivă a Spitalului din Timișoara. Fusese diagnosticat cu COVID-19.


Vestea a fost anunțată, joi, de clubul feminin de fotbal Piros Security Arad pe pagina de Facebook.


“Veste tragică atât pentru echipa noastră, cât și pentru întregul fotbal feminin. Din păcate, în noaptea de 22 octombrie 2020, la ora 1:30, antrenorul Florin Burgar a pierdut cel mai important meci, cel cu viața”, au notat cei de la clubul din Arad unde Burgar era antrenor.


“Întregul staff și jucătoarele sunt alături de familie și transmit sincere condoleanțe. Mulțumim Prof pentru toată implicarea , rezultatele și pentru tot ce ne-ați învățat. Nu te vom uita niciodată”, s-a mai notat în comunicatul clubului.


Florin Burgar avea diabet, dar și encefalită, iar plămânii funcționau doar la 70% din capacitate.


Actualul selecționer al naționalei feminine de tineret a mai antrenat CFR Timișoara, atât echipa de fete, cât și pe cea de băieți.


FOTO: Piros Security Arad - Facebook