Florentina, primele declarații după despărțirea de Livian de la Puterea Dragostei: „Respectul de sine înseamnă să știi când este timpul să pleci”

Livian de la Puterea Dragostei s-a despărțit de Florentina și a făcut anunțul pe rețelele de socializare în urmă cu câteva zile. Acum, fosta sa iubită face primele declarații după separare.

Florentina, primele declarații după despărțirea de Livian de la Puterea Dragostei: „Respectul de sine înseamnă să știi când este timpul să pleci”

Livian de la Puterea Dragostei s-a despărțit de Florentina și a făcut anunțul pe rețelele de socializare în urmă cu câteva zile. Acum, fosta sa iubită face primele declarații după separare.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE NOIEMBRIE, GRATIS, AICI!

Livian a fost cel care a anunțat despărțirea de Florentina, precizând că relația lor ar fi ajuns într-un punct mort. A povestit totul pe rețelele de socializare și a pus punct tuturor speculațiilor.

„După câteva luni pline de controverse și speranță…Țin să vă anunț că relația cu Nicoleta a ajuns într-un punct mort, drept urmare am decis să spun stop. Fac acest anunț în semn de respect pentru haită. Nedorind să aflați din alte surse…’, este mesajul postat de Livian de la Puterea Dragostei după despărțirea de Florentina. 

Mesajul Florentinei după despărțirea de Livian

De altfel, mulți nu au dat șansă relației și nu puțini sunt fanii care încă mai speră la o împăcare cu Bianca Comănici. După anunțul despărțirii și Florentina a transmis un mesaj, tot pe rețelele de socializare.

”Respectul de sine înseamnă să: știi când este timpul să pleci, să nu te mulțumești cu puțin, să nu aștepți pe cineva să te aleagă, să nu îți lipești etichetele altora despre tine pe frunte, să fii capabil să le spui oamenilor care merită să ”f**k off, să îți accepți imperfecțiunile, să-ți înțelegi, valorizezi, vindeci și onorezi trecutul, să-ți iubești parcursul, să schimbi ce poate fi schimbat, să accepți ce nu poate fi modificat.”, a postat Florentina.

Citește și: Bianca Comănici, prima reacție după ce Livian și Florentina s-au despărțit:„Cine râde la urmă râde mai bine”

Citește și: Andreea Mantea, ritual ciudat în miez de noapte, de Sfantul Andrei:„Arată-mi, Doamne, pe sortitul vieții mele!”

Citește și: Lori Lo, fosta concurentă de la Vocea României, va deveni mamă!Ce sex are bebelușul

Citește și: INNA povestește tot despre relația cu Deliric:„Nu am mers pe rațiune”. Cum a reușit artistul să o cucerească / EXCLUSIV

Bianca Comănici: „Ea știe că fostul tot pe mine mă iubește!”

Fosta parteneră a lui Livian de la Puterea Dragostei, Bianca Comănici, i-a transmis în repetate rânduri mesaje Florentinei. Printre acestea s-a numărat și unul în care a subliniat că fostul concurent încă are sentimente pentru ea.

”Domnișoara stie foarte bine că pe mine ma iubește, dar accepta, e un trofeu pentru ea. Ce sa fac? Omul nu este fericit, se vede pe fața lui. Nu se vede că e nefericit? Toată ziua cu… Păi înainte era frumos, toată ziua aranjat, dischisit, cu accesorii. Era bunăciune. Acum mă uit la el, nu mă mai atrage. Parcă a ieșit din spital. Mare fericire pe el, să-i țină o sută de ani că mie nu imi trebuie așa bărbat. Mie îmi trebuie un bărbat să mă facă să mă simt femeie.

Nu mai pot eu că mă iubește. Ce să fac eu cu iubirea lui? La mine când s-a dus respectul, s-a dus tot. Și acum încă sunt moderată. A și zis cineva, omul a fost mai fericit în trei zile decât în trei luni. Iubește mai multe papagalul. Se merită unul pe altul. Dumnezeu știe de ce stă cu ea. Din dragoste, exclus, știu sută la sută. Să fiu în postura ei, să văd că iubește mai mult papagalul decât pe mine, eu îmi făceam bagajul și plecam”, a spus la un moment dat Bianca de la Puterea Dragostei.

Florentina, primele declarații după despărțirea de Livian de la Puterea Dragostei: "Respectul de sine înseamnă să știi când este timpul să pleci"Florentina, primele declarații după despărțirea de Livian de la Puterea Dragostei: "Respectul de sine înseamnă să știi când este timpul să pleci"

Bianca Comănici nu mai vrea să se împace cu Livian

Totuși, în ciuda despărțirii dintre cei doi, Bianca nu vrea să mai acorde o nouă șansă relației cu Livian.

„Nu ne pasă cine s-a despărțit de cine, el este același, pentru mine și pentru toată lumea. Greșeala este acolo, nu se poate să dea timpul înapoi, din păcate. Va trece timpul și, nu știu, poate ne zice el „am fost  forțat, legat cu sfoară, și ținut în piviniță și a trebuit să stau acolo’, dar altfel nu există nicio explicație. Nu există pauză într-o relație, nu există așa ceva. Am râs, am glumit și noi pe story. Râdem că cine râde la urmă râde mai bine’, a spus Bianca Comănici.