Firea, despre alianţa Ponta-Negoiţă, la Capitală: “Este o alianţă a răului”

Primarul general Gabriela Firea a declarat, duminică seară, la Antena 3, că Alianţa Pro Bucureşti 2020, dintre Victor Ponta şi Robert Negoiţă, este una a răului şi face jocul PNL şi USR. “Este o alianţă a răului, pentru că ei împreună doresc să omoare candidatul Gabriela Firea, primarul general Gabriela Firea şi dacă nu reuşesc, […]

Firea, despre alianţa Ponta-Negoiţă, la Capitală: “Este o alianţă a răului”

Primarul general Gabriela Firea a declarat, duminică seară, la Antena 3, că Alianţa Pro Bucureşti 2020, dintre Victor Ponta şi Robert Negoiţă, este una a răului şi face jocul PNL şi USR.


“Este o alianţă a răului, pentru că ei împreună doresc să omoare candidatul Gabriela Firea, primarul general Gabriela Firea şi dacă nu reuşesc, măcar vor să contribuie la destabilizarea mea şi să facă un mare serviciu celuilalt candidat. Fac jocul PNL şi USR”, a declarat Firea, la Antena 3.


Ea a menţionat că moţiunea de cenzură va fi depusă la finalul lunii august.“Din discuţiile pe care le-am avut atât cu colegii mei în Biroul Permanent, cât şi în Comitetul Executiv, vom avea semnături şi vom avea şi voturi, astfel încât moţiunea să treacă, indiferent de suportul lui Victor Ponta, care astăzi a făcut un gest atât de nedrept faţă de PSD, partidul care i-a oferit cele mai mari satisfacţii politice”, a spus Firea.


Potrivit acesteia, firmele-căpuşă care aveau contracte cu Municipalitatea înainte de a ajunge ea primar general s-au coalizat împotriva sa.


“Nu pot să ignor anumite semnale pe care le primesc, anumite lucruri pe care le interpretez, faptul că mi se transmite din ce în ce mai mult că s-au coalizat cele 4-5 firme-căpuşă care aveau doar ele contracte preţ de 15-20 de ani la Primăria Capitalei înainte să vin eu şi care aveau tarife şi preţuri foarte mari (...) şi pe care le-am îndepărtat, înfiinţând acele câteva companii municipale care sunt ale bucureştenilor şi care lucrează pentru bucureşteni la tarife reduse (...) S-au coalizat împotriva mea, finanţează campanii împotriva mea şi inclusiv finanţează oameni politici cele 4-5 firme care au pierdut contractele cu Primăria Capitalei în momentul venirii mele (...) să se răzbune pe mine şi să încerce să impună un alt primar”, a mai spus primarul Capitalei.


Fostul premier Victor Ponta a anunțat, duminică, o alianță a PRO România cu Robert Negoiță la alegerile locale din 2020, care se va numi “PRO București 2020”.