FintechOS se lansează pe piața din SUA cu obiectivul de a ajunge la peste 15 clienti pana la finalul anului urmator

FintechOS va deservi atât instituții bancare și de creditare tradiționale, cât și fintech-uri. FintechOS, furnizor global de tehnologie pentru companii din domeniul serviciilor financiare, își anunță lansarea pe piața din Statele Unite în urma succesului înregistrat în Europa, Asia și Orientul Mijlociu, piețe unde deservește mai mult de 40 de bănci și companii de asigurări. […] The post FintechOS se lansează pe piața din SUA cu obiectivul de a ajunge la peste 15 clienti pana la finalul anului urmator appeared first on NOCASH ® de 20 ani.

FintechOS se lansează pe piața din SUA cu obiectivul de a ajunge la peste 15 clienti  pana la finalul anului urmator

FintechOS va deservi atât instituții bancare și de creditare tradiționale, cât și fintech-uri. FintechOS, furnizor global de tehnologie pentru companii din domeniul serviciilor financiare, își anunță lansarea pe piața din Statele Unite în urma succesului înregistrat în Europa, Asia și Orientul Mijlociu, piețe unde deservește mai mult de 40 de bănci și companii de asigurări. […]

The post FintechOS se lansează pe piața din SUA cu obiectivul de a ajunge la peste 15 clienti pana la finalul anului urmator appeared first on NOCASH ® de 20 ani.