FintechOS lanseaza Lighthouse, noua generatie a platformei sale dedicate accelerarii transformarii digitale. „Organizatiile pot dezvolta noi linii de produse digitale in doar cateva saptamani, fara a depinde de IT.”

Abordarea low-code pe care o aduce Lighthouse, prin plasarea datelor în centrul business-ului organizațiilor, „le oferă acestora soluții complete pentru a crea produse și experiențe personalizate utilizatorilor în doar câteva săptămâni”, potrivit companiei. FintechOS, furnizor global de tehnologie pentru domeniul financiar-bancar, a lansat astăzi Lighthouse, o platformă integrată care accelerează transformarea digitală a băncilor și […] The post FintechOS lanseaza Lighthouse, noua generatie a platformei sale dedicate accelerarii transformarii digitale. „Organizatiile pot dezvolta noi linii de produse digitale in doar cateva saptamani, fara a depinde de IT.” appeared first on NOCASH ® de 19 ani.

FintechOS lanseaza Lighthouse, noua generatie a platformei sale dedicate accelerarii transformarii digitale. „Organizatiile pot dezvolta noi linii de produse digitale in doar  cateva saptamani, fara a depinde de IT.”

Abordarea low-code pe care o aduce Lighthouse, prin plasarea datelor în centrul business-ului organizațiilor, „le oferă acestora soluții complete pentru a crea produse și experiențe personalizate utilizatorilor în doar câteva săptămâni”, potrivit companiei. FintechOS, furnizor global de tehnologie pentru domeniul financiar-bancar, a lansat astăzi Lighthouse, o platformă integrată care accelerează transformarea digitală a băncilor și […]

The post FintechOS lanseaza Lighthouse, noua generatie a platformei sale dedicate accelerarii transformarii digitale. „Organizatiile pot dezvolta noi linii de produse digitale in doar cateva saptamani, fara a depinde de IT.” appeared first on NOCASH ® de 19 ani.