Finanțări nerambursabile pentru ONG-urile din județul Ialomița

Consiliul Județean Ialomița a sprijinit și anul acesta inițiativa ONG-urilor de a derula diverse proiecte pentru cetățenii județului. Potrivit președintelui CJ Ialomița, Marian Pavel, programul de finanțare vine în întâmpinarea nevoilor societății civile ialomițene, ca [...]

Finanțări nerambursabile pentru ONG-urile din județul Ialomița

Consiliul Județean Ialomița a sprijinit și anul acesta inițiativa ONG-urilor de a derula diverse proiecte pentru cetățenii județului.

Potrivit președintelui CJ Ialomița, Marian Pavel, programul de finanțare vine în întâmpinarea nevoilor societății civile ialomițene, ca o măsură a dialogului structurat și sprijin pentru inițiativele cetățenești.

„În urma prezentării reprezentanților asociațiilor câștigătoare, a fiecărui proiect în parte, în cadrul conferinței de astăzi, am convingerea că acestea nu sunt doar reprezentative ci și cu o mare valoare pentru județul nostru”, a precizat Marian Pavel.

Astfel, 16 proiecte, din cinci domenii – cultură, sănătate, educație, sport și protecția mediului, au primit finanțare în valoare totală de aproximativ 420.000 de lei.