Finanțare în cuantum de de 28.395.000 lei în vederea consolidării corpului principal al Liceului Tehnologic „Voievodul Mircea” din Târgoviște

Administrația publică locală târgovișteană a obținut o nouă finanțare, în cuantum de 28.395.000 lei, pentru reabilitarea corpului principal al Liceului Tehnologic “Voievodul Mircea” din Târgoviște! „Am primit rezultatul pozitiv al evaluării administrative a cererii de finanțare depuse de către Primăria Târgoviște în cadrul PROGRAMULUI NAȚIONAL DE CONSOLIDARE A CLĂDIRILOR CU RISC SEISMIC RIDICAT. Astfel, unitatea […] Articolul Finanțare în cuantum de de 28.395.000 lei în vederea consolidării corpului principal al Liceului Tehnologic „Voievodul Mircea” din Târgoviște apare prima dată în DambovitaNews.

Finanțare în cuantum de de 28.395.000 lei în vederea consolidării corpului principal al Liceului Tehnologic „Voievodul Mircea” din Târgoviște

Administrația publică locală târgovișteană a obținut o nouă finanțare, în cuantum de 28.395.000 lei, pentru reabilitarea corpului principal al Liceului Tehnologic “Voievodul Mircea” din Târgoviște!

„Am primit rezultatul pozitiv al evaluării administrative a cererii de finanțare depuse de către Primăria Târgoviște în cadrul PROGRAMULUI NAȚIONAL DE CONSOLIDARE A CLĂDIRILOR CU RISC SEISMIC RIDICAT.
Astfel, unitatea de învățământ amintită va face obiectul unui proiect în valoare de 28.395.000 lei, în cadrul căruia vor fi realizate intervenții complexe, începând cu structura de rezistență și continuând cu toate tipurile de lucrări pentru consolidare seismică, dar și de refacere a finisajelor.
De remarcat că la nivelul unităților de învățământ târgoviștene nu există imobile utilizate în procesul didactic și încadrate in clasa de risc seismic I, deci susceptibile de prăbușire, totală sau parțială, în caz de cutremur major.”a  transmis primarul municipiului Târgoviște, Daniel Cristian Stan.

Articolul Finanțare în cuantum de de 28.395.000 lei în vederea consolidării corpului principal al Liceului Tehnologic „Voievodul Mircea” din Târgoviște apare prima dată în DambovitaNews.