Filmul accidentului cu patru morți de la Cornea. Fiul de 14 ani al șoferului vinovat a fost scos după 2 ore de sub camion

Un copil de 14 ani și alți trei tineri au murit luni seara pe DN 6, în localitatea Cornea, din Caraș-Severin, într-un teribil accident în care au fost implicate două camioane și un autoturism, șoferul unuia dintre camioane fiind vinovat de tragedie, scrie publicația locală Reporter 24. Polițiștii au reușit să refacă filmul accidentului și […]

Filmul accidentului cu patru morți de la Cornea. Fiul de 14 ani al șoferului vinovat a fost scos după 2 ore de sub camion

Un copil de 14 ani și alți trei tineri au murit luni seara pe DN 6, în localitatea Cornea, din Caraș-Severin, într-un teribil accident în care au fost implicate două camioane și un autoturism, șoferul unuia dintre camioane fiind vinovat de tragedie, scrie publicația locală Reporter 24.


Polițiștii au reușit să refacă filmul accidentului și dinamica impactului dintre camioane și mașina mică și au stabilit că vinovat de producerea accidentului e un șofer de camion de 60 de ani care călătorea în cabină împreună cu fiul lui de 14 ani.


„În timp ce un bărbat de 60 de ani conducea un autocamion pe DN 6, din direcția Caransebeș spre Orșova, în afara localității Cornea, la km 402+100 metri, drum în aliniament, ar fi pătruns pe sensul opus de mers, unde a intrat în coliziune frontală cu un autoturism condus din contrasens de un tânăr de 19 ani, autoturismul fiind ulterior strivit între autocamion și un TIR înmatriculat în Bulgaria, condus din direcția Orșova spre Caransebeș, de un bărbat de 50 de ani. Din accident a rezultat decesul a 4 persoane, trei din autoturism și un pasager din autocamion și rănirea conducătorului autocamionului care a fost transportat la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale”, a declarat purtătorul de cuvânr al IPJ Caraș-Severin, Alina Boeru.


El a precizat că ambii șoferi au fost testați cu aparatul etilotest, rezultatele fiind 0.


Foto: Facebook

Autoturismul în care erau trei tineri din Cornea, șoferul avea 19 ani, a fost strivit între camioane, care s-au ciocnit și ele frontal. Copilul de 14 ani din cabina unuia dintre ele a fost aruncat sub semiremorcă. Și tatăl lui a fost găsit pe câmp, aruncat din cabină.


Inițial polițiștii au anunțat trei victime decedate, pentru că n-au știut că băiatul de 14 ani e sub camion. „Pentru scoaterea victimei de sub remorca TIR-ului, încărcată cu cereale, a fost solicitată în sprijin o automacara din dotarea Inspectoratului pentru Situații de Urgență „BANAT” al județului Timis. Timp estimat de ajungere: 2-3 ore.”, a anunțat apoi purtătorul de cuvânt al ISU Caraș-Severin, Anca Balint.