Fiica Majdei, mesaj pentru mama ei după ce s-a accidentat la Survivor: „Prima dată nu am plâns, dar…”

În Republica Dominicană lupta pentru supremație se adâncește, iar spiritele sunt tot mai încinse, iar Jador tocmai ce a demonstrat, la Survivor, cât de întinși sunt, în realitate nervii tuturor concurenților. Majda Aboulumosha s-a accident pe traseu.

Fiica Majdei, mesaj pentru mama ei după ce s-a accidentat la Survivor: „Prima dată nu am plâns, dar…”

În Republica Dominicană lupta pentru supremație se adâncește, iar spiritele sunt tot mai încinse, iar Jador tocmai ce a demonstrat, la Survivor, cât de întinși sunt, în realitate nervii tuturor concurenților. Majda Aboulumosha s-a accident pe traseu.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE DECEMBRIE, GRATIS, AICI!

Majda Aboulumosha s-a accidentat încă din prima ediție și a avut dureri la gleznă și pe cel de-al doilea traseu, la final, aceasta izbucnind în lacrimi de durere, dar și de supărare că nu a putut aduce punct echipei sale. Î

Mama și fiica ei sunt cele mai mari susținătoare ale concurentei de la Survivor, iar fetița i-a transmis un mesaj emoționant:

„Am foarte mari emoții, vreau să mă obișnuiesc cu ele, ca să fie mami mai bine. Mi-a spus la aeroport că dacă sunt eu puternică o să fie și ea. Și a fost mai puternică.(…) Nu mi-a plăcut deloc (n.r. când s-a accidentat), dar prima dată nu am plâns, am reacționat într-un fel bun, dar a două oară am plâns, pentru că nu am putut să mai rezist. Mama mea este legată de mine. Vreau să își trăiască acest vis. Vreau să câștige această competiție”, a declarat, emoționată, fiica Majdei.

Fiica Majdei, mesaj pentru mama ei după ce s-a accidentat la Survivor: "Prima dată nu am plâns, dar..."Fiica Majdei, mesaj pentru mama ei după ce s-a accidentat la Survivor: "Prima dată nu am plâns, dar..."

Mama vedetei este și e emoționantă, dar are încredere că fiica ei este puternică. Ea spus că echipa Faimoșilor poate câștiga, chiar dacă este mai puțin pregătită din punct de vedere fizic decât echipă Războinicilor.

„Orice mamă s-ar emoționa în locul meu, așa suntem noi, mai emotive. Eu i-am spus să fie puternică, să își găsească puterea aceea lăuntrică atunci când este greu. Asta nu i-am spus-o doar acum, în general i-am dat acest sfat Majdei. (…) Majda este un iubitor de oameni și este un prieten foarte bun, un ascultător foarte bun. Sunt ferm convinsă că dacă unul din echipa Faimoșilor va aduna echipa și va spune ceea ce este nevoie ca să le ridice moralul, cred că pot învinge, pot câștiga, chiar dacă sunt mai puțin pregătiți fizic decât cei din echipa Războinicilor”, a declarat mama concurentei.

Cine este Majda Aboulumosha de la Survivor

Majda Aboulumosha de la Survivor, în vârstă de 33 de ani, s-a născut în Ploiești. Mama sa este de româncă, iar tatăl de origine libaneză. A absolvit Colegiul Economic „Virgil Madgearu’, secția Servicii din Ploiești și Universitatea Hyperion, specializarea Turism.

Majda și-a făcut apariția în televiziune încă de la vârsta de 12 ani și a prezentat moda. A participat la emisiunea concurs În al 9-lea cer, la Acasa Tv, iar apoi a fost distribuită în mai multe telenovele românești. A jucat în serialele Regina, Aniela și Iubire și Onoare. De curând, a jucat și în Fructul Oprit de la Antena 1.

Citește și: Ștefania a povestit totul despre nunta cu Speak:”Vreau să fie în genul american, cu invitaţi într-o grădină”. Când va avea loc marele eveniment

Citește și: Ștefania și Speak, primele declarații după ce au pierdut marele premiu la Asia Express:”Am câștigat cea mai de preț comoară, pe noi doi”

Citește și: Cum arată Gina Pistol în luna a 7-a de sarcină.„Sunt foarte multe kilograme. Și trebuie să fac ceva’

Citește și: Mioara Roman, internată la spital.Starea ei s-a agravat

În calitate de om de televiziune, Majda a fost colegă de platou cu Cristi Brancu, la Agenția VIP, timp de 2 ani. De asemenea, a prezentat Showbiz Report, alături de Andrei Ștefănescu, la Antena Stars. După doi ani la Antena Stars, a anunțat că pleacă de la post: „Au fost 2 ani cu 2 proiecte pline de emotie, in care mi-am pus sufletul si v-am simtit mereu aproape”, a transmis Majda la acel moment.