Fetiță de aproape 6 ani, dispărută de acasă. Are o întârziere în dezvoltare și nu răspunde când este strigată pe nume

Poliţiştii Inspectoratului de Poliţie Judeţean Buzău au fost sesizaţi, joi seară, despre dispariţia unei fetițe de aproape 6 ani. Familia a precizat că minora nu răspunde când este strigată pe nume. Ea s-a pierdut în zona satului Găvănești, comuna Săgeata. ”Persoanele care pot oferi informaţii care să conducă la găsirea ei sunt rugate să sune […]

Fetiță de aproape 6 ani, dispărută de acasă. Are o întârziere în dezvoltare și nu răspunde când este strigată pe nume

Poliţiştii Inspectoratului de Poliţie Judeţean Buzău au fost sesizaţi, joi seară, despre dispariţia unei fetițe de aproape 6 ani. Familia a precizat că minora nu răspunde când este strigată pe nume. Ea s-a pierdut în zona satului Găvănești, comuna Săgeata.

”Persoanele care pot oferi informaţii care să conducă la găsirea ei sunt rugate să sune la numărul unic de urgenţă 112 sau să apeleze la poliție”, transmit polițiștii buzoieni.

Scarlat Raisa Florentina, în vârstă de 5 ani și 7 luni, a plecat de acasă, din comuna Săgeata, sat Găvănești, în seara de 1 iulie, în jurul orei 21.30, şi nu a mai revenit până în prezent.

La momentul dispariţiei, minora era îmbrăcată cu pantaloni scurți de culoare roșie, fără articol vestimentar în partea de sus a corpului, desculță.

Aceasta are un metru înălţime, aproximativ 22 kg, păr şaten, lung, ochi caprui, ten alb.

Minora este diagnosticată cu dizabilități de dezvoltare și nu răspunde când este strigată pe nume.

Persoanele care pot oferi informaţii care să conducă la găsirea minorei sunt rugate să sune la numărul unic de urgenţă 112 ori să anunţe cea mai apropiată unitate de poliţie.