Fetești: Trei zile de spectacole în Parcul Central. Care este programul evenimentului

Fetești: „Serbările Crăciunului”, eveniment organizat de Primărie și Consiliul Local Fetești, va avea loc în perioada 21 – 23 decembrie. Trei zile de spectacole pe scena amenajată de autoritățile locale în Parcul Central din Municipiul Fetești. Evenimentul va debuta miercuri, 21 decembrie, de la ora 17.00, și se va încheia în seara zilei de vineri, 23 decembrie. În cele trei zile, locuitorii sunt invitați să se bucure de momentele artistice ale copiilor care se pregătesc la Casa de Cultură a Municipiului. Vă așteptăm să celebrăm împreună spiritul Crăciunului, prin cântec,… Articolul Fetești: Trei zile de spectacole în Parcul Central. Care este programul evenimentului apare prima dată în InfoIalomita.ro - Știri actuale din județul Ialomița.

Fetești: Trei zile de spectacole în Parcul Central. Care este programul evenimentului

Fetești: „Serbările Crăciunului”, eveniment organizat de Primărie și Consiliul Local Fetești, va avea loc în perioada 21 – 23 decembrie.

Trei zile de spectacole pe scena amenajată de autoritățile locale în Parcul Central din Municipiul Fetești.

Evenimentul va debuta miercuri, 21 decembrie, de la ora 17.00, și se va încheia în seara zilei de vineri, 23 decembrie.

În cele trei zile, locuitorii sunt invitați să se bucure de momentele artistice ale copiilor care se pregătesc la Casa de Cultură a Municipiului.

Vă așteptăm să celebrăm împreună spiritul Crăciunului, prin cântec, dans și voie bună, alături de artiștii noștri locali, care s-au pregătit pentru a aduce bucurie și lumină în inimile noastre, cu ocazia sărbătorilor de iarnă. (LAURENȚIU ȘONCHERECHE, primar Fetești)

Nu vor lipsi de pe scenă nici elevii unităților școlare din Fetești iar organizatorii au pregătit recitaluri susținute de ansamblul folcloric „Doina Bărăganului” și trupa SHAZ ce are ca solist un artist feteștean.

Articolul Fetești: Trei zile de spectacole în Parcul Central. Care este programul evenimentului apare prima dată în InfoIalomita.ro - Știri actuale din județul Ialomița.