Fetești: Două finanțări noi prin PNRR obținute de municipalitate. Ce le-a transmis primarul locuitorilor

Fetești a obținut joi încă două finanțări din fonduri nerambursabile derulate prin PNRR. Contractele de finanțare au fost semnate de primarul Laurențiu Șonchereche. Fetești primește fonduri nerambursabile pentru alte două proiecte investiționale importante la nivel local. Proiectele depuse spre finanțare cu fonduri derulate prin PNRR (Programul Național de Redresare și Reziliență) au fost aprobate de Ministerul Dezvoltării, Lucrărilor Publice și Administrației. Fonduri nerambursabile pentru reabilitări energetice Reabilitarea energetică a corpului C al Liceului Tehnologic „Anghel Saligny” și renovarea energetică a sediului administrativ și anexelor DADPP (Direcția de Administrare a Domeniului… Articolul Fetești: Două finanțări noi prin PNRR obținute de municipalitate. Ce le-a transmis primarul locuitorilor apare prima dată în InfoIalomita.ro - Știri actuale din județul Ialomița.

Fetești: Două finanțări noi prin PNRR obținute de municipalitate. Ce le-a transmis primarul locuitorilor

Fetești a obținut joi încă două finanțări din fonduri nerambursabile derulate prin PNRR. Contractele de finanțare au fost semnate de primarul Laurențiu Șonchereche.

Fetești primește fonduri nerambursabile pentru alte două proiecte investiționale importante la nivel local.

Proiectele depuse spre finanțare cu fonduri derulate prin PNRR (Programul Național de Redresare și Reziliență) au fost aprobate de Ministerul Dezvoltării, Lucrărilor Publice și Administrației.

Fonduri nerambursabile pentru reabilitări energetice

Reabilitarea energetică a corpului C al Liceului Tehnologic „Anghel Saligny” și renovarea energetică a sediului administrativ și anexelor DADPP (Direcția de Administrare a Domeniului Public și Privat) Fetești sunt investițiile ce vor primi 7,1 milioane lei.

Primarul Laurențiu Șonchereche nu și-a ascuns satisfacția imediat după semnarea contractelor de finanțare și a ținut să le mulțumească, în mod special, celor din Primărie dar și consilierilor locali municipali care au susținut depunerea proiectelor spre obținerea finanțărilor.

Mulțumesc și pe această cale echipei din Primărie și consilierilor locali pentru dedicarea lor în depunerea proiectelor prin PNRR, care aduc plus valoare municipiului nostru., a spus primarul Laurențiu Șonchereche.

Mulțumesc feteștenilor care au înțeles că singura șansă reală de dezvoltare a municipiului este atragerea de fonduri și implementarea de proiecte. Deși pot crea disconfort într-o primă fază, proiectele au ca scop îmbunătățirea calității vieții și asigurarea unui mediu mai sănătos pentru întreaga comunitate. Nimic nu se face fără efort, iar împreună vom construi un oraș modern și prosper, de care să fim mândri! (LAURENȚIU ȘONCHERECHE, primar Fetești)

Primăria Fetești a depus documentații prin care a câștigat nu mai puțin de 25 de proiecte prin PNRR, dintre care 19 sunt în Componenta C5, care vizează clădirile publice și blocurile de locuințe, patru proiecte fac parte din Componenta C10 și vizează fondul local, iar alte două proiecte sunt în Componenta C3, care se referă la protejarea mediului.

Articolul Fetești: Două finanțări noi prin PNRR obținute de municipalitate. Ce le-a transmis primarul locuitorilor apare prima dată în InfoIalomita.ro - Știri actuale din județul Ialomița.