Fetești: Atelier auto de liceu, dotat cu echipamente moderne

Fetești: Liceul Tehnologic „Anghel Saligny” a primit echipamente tehnice obținute printr-un proiect finanțat prin PNRR. Elevii Liceului Tehnologic „Anghel Saligny” din Fetești au ocazia de a se pregăti în meseria de mecanic auto cu ajutorul unor echipamente moderne intrate în dotarea unității de învățământ. Printr-un proiect finanțat prin PNRR (Programul Național de Redresare și Reziliență), liceul are un atelier auto dotat cu echipamente de ultimă generație pentru ca liceenii să poată desfășura așa cum se cuvine orele de practică. Echipamentele în valoare de 369.597,34 lei fac parte dintr-un proiect inițiat… Articolul Fetești: Atelier auto de liceu, dotat cu echipamente moderne apare prima dată în InfoIalomita.ro - Știri actuale din județul Ialomița.

Fetești: Atelier auto de liceu, dotat cu echipamente moderne

Fetești: Liceul Tehnologic „Anghel Saligny” a primit echipamente tehnice obținute printr-un proiect finanțat prin PNRR.

Elevii Liceului Tehnologic „Anghel Saligny” din Fetești au ocazia de a se pregăti în meseria de mecanic auto cu ajutorul unor echipamente moderne intrate în dotarea unității de învățământ.

Printr-un proiect finanțat prin PNRR (Programul Național de Redresare și Reziliență), liceul are un atelier auto dotat cu echipamente de ultimă generație pentru ca liceenii să poată desfășura așa cum se cuvine orele de practică.

Echipamentele în valoare de 369.597,34 lei fac parte dintr-un proiect inițiat de Consiliul Județean Ialomița la nivelul întregului județ, Primăria Fetești având un parteneriat cu instituția publică județeană.

Și alte unități de învățământ din Municipiu au primit dotări finanțate prin proiectul cu fonduri nerambursabile obținute prin PNRR. Este vorba de școlile gimnaziale „Mihai Viteazul”, „Aurel Vlaicu”, grădiniţa „Albă ca Zăpada” şi Liceul Tehnologic de industrie alimentară. Este vorba de mobilier şcolar, echipamente electronice şi dotări pentru laboratoarele de fizică ale unităţilor şcolare.

Primăria Feteşti a anunţat că astfel de echipamente moderne ce vor îmbunătăţi condiţiile de învăţare ale elevilor vor ajunge în toate şcolile din localitate, în funcţie de solicitările acestora. (FOTO: Facebook – Primăria Municipiului Fetești)

Articolul Fetești: Atelier auto de liceu, dotat cu echipamente moderne apare prima dată în InfoIalomita.ro - Știri actuale din județul Ialomița.