FESTIVIALUL TOAMNEI LA ȘCOALA GIMNAZIALĂ „Ion MAREȘ” VULCANA-BĂI

Toamna are farmecul ei inegalabil. Frumosul din natură, manifestat în culori și forme sonore, are o influență binefăcătoare asupra copiilor. Aceștia învață să observe și să se apropie cu emoție de acest spectacol sublim al naturii, treptat, până când reușesc să se conecteze intens cu aceasta. În acest context, al farmecului și spectacolului de culoare […] Articolul FESTIVIALUL TOAMNEI LA ȘCOALA GIMNAZIALĂ „Ion MAREȘ” VULCANA-BĂI apare prima dată în DambovitaNews.

FESTIVIALUL TOAMNEI LA ȘCOALA GIMNAZIALĂ „Ion MAREȘ” VULCANA-BĂI

Toamna are farmecul ei inegalabil. Frumosul din natură, manifestat în culori și forme sonore, are o influență binefăcătoare asupra copiilor. Aceștia învață să observe și să se apropie cu emoție de acest spectacol sublim al naturii, treptat, până când reușesc să se conecteze intens cu aceasta.

În acest context, al farmecului și spectacolului de culoare oferit de natură toamna, elevii Școlii Gimnaziale „Ion MAREȘ” Vulcana-Băi au participat alături de cadre didactice, de preoții din comună, de părinți și de bunici la FESTIVALUL TOAMNEI, activitate organizată în cele două cămine culturale din localitate.

Aceasta a vizat dezvoltarea creativității, a relației familie-școală, implicarea în activități de promovare a valorilor morale, a principiilor care stau la baza societății, precum și a actelor de voluntariat.

Astfel că, într-un cadru de poveste, cu o avalanșă de informație vizuală și gustativă, elevii și-au prezentat standurile pline cu produse din cămara toamnei, din cuptorul celor mai bune gospodine și cu darurile naturii obținute din munca lor și a părinților, spre deliciul și bucuria vizitatorilor.

Mare parte din produse vor fi donate prin bunăvoința preoților, parteneri de nădejde ai activităților extrașcolare organizate de școală, în cadrul Strategiei Naționale de Acțiune Comunitară.


Articolul FESTIVIALUL TOAMNEI LA ȘCOALA GIMNAZIALĂ „Ion MAREȘ” VULCANA-BĂI apare prima dată în DambovitaNews.