Festivalul Summer in the City, unde trebuia să cânte Robbie Williams, a fost reprogramat

Festivalul Summer in the City se reprogramează pentru 18 și 19 august cu superstarul Robbie Williams și cu un nou nume important care se adaugă lineup-ului festivalului, Jason Derulo. Comunicatul organizatorilor Festivalul Summer in the City se va reconfigura in ceea ce priveste datele in care va avea loc (18-19 august), precum si lineup-ul evenimentului, […] Articolul Festivalul Summer in the City, unde trebuia să cânte Robbie Williams, a fost reprogramat apare prima dată în Observatorul Prahovean.

Festivalul Summer in the City, unde trebuia să cânte Robbie Williams, a fost reprogramat

Festivalul Summer in the City se reprogramează pentru 18 și 19 august cu superstarul Robbie Williams și cu un nou nume important care se adaugă lineup-ului festivalului, Jason Derulo. Comunicatul organizatorilor Festivalul Summer in the City se va reconfigura in ceea ce priveste datele in care va avea loc (18-19 august), precum si lineup-ul evenimentului, […]

Articolul Festivalul Summer in the City, unde trebuia să cânte Robbie Williams, a fost reprogramat apare prima dată în Observatorul Prahovean.