Femeie sechestrată și bătută în propria locuință, în Satu Mare. Agresorul i-a furat un telefon mobil și 26 de lei

Un tâlhar a pătruns prin efracție, în seara zilei de 1 mai, în locuinta unei femei de 60 de ani din municipiul Satu Mare, a imobilizat-o și a agresat-o în momentul în care încerca să fugă. Bărbatul a fost reținut și a fost arestat preventiv pentru 30 de zile, informează procurorii Parchetului de pe lângă […]

Femeie sechestrată și bătută în propria locuință, în Satu Mare. Agresorul i-a furat un telefon mobil și 26 de lei

Un tâlhar a pătruns prin efracție, în seara zilei de 1 mai, în locuinta unei femei de 60 de ani din municipiul Satu Mare, a imobilizat-o și a agresat-o în momentul în care încerca să fugă. Bărbatul a fost reținut și a fost arestat preventiv pentru 30 de zile, informează procurorii Parchetului de pe lângă Judecătoria Satu Mare, într-un comunicat citat de portalul Presasm.


Procurorii au reținut că în noaptea de Înviere, în jurul orei 22.00, inculpatul U.S. a spart geamul de la uşa de acces, pe unde s-a strecutat în domiciliul persoanei vătămate. I-a imobilizat mâinile și picioarele cu fâşii pe care le-a confecţionat dintr-un material textil cu ajutorul unui cuţit, apoi i-a sustras femeii un telefon mobil şi suma de 26 de lei.


În momentul în care persoana agresată a încercat să fugă, bărbatul a lovit-o, provocându-i leziuni care necesită pentru vindecare 8-9 zile de îngrijiri medicale.


După câteva ore de chin, femeia a reușit să scape de agresor și s-a refugiat în casa unui vecin, de unde a sunat la 112.


La fața locului s-au deplasat echipaje de intervenție, bărbatul de 50 de ani fiind imobilizat și reținut de polițiști.


Agresorul a fost reținut, iar pe 2 mai, acesta a fost prezentat judecătorului de drepturi şi libertăți din cadrul Judecătoriei Satu Mare, cu propunere de arestare preventivă pe o durată de 30 de zile.Urmărirea penală a fost efectuată de lucrătorii de politie judiciară din cadrul Biroului de Investigaţii Criminale din cadrul Politiei Municipiului Satu Mare, sub supravegherea unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Satu Mare.


Foto: Agerpres