Femeie prinsă de jandarmi în timp ce comercializa produse contrafăcute pe plaja din Eforie

Jandarmi ai Inspectoratului Județean Constanța au depistat, joi, o femeie care oferea spre comercializare mai multe articole vestimentare contrafăcute, pe plaja din stațiunea Eforie. Potrivit IJJ Constanța, femeia nu avea documente de proveniență a bunurilor [...]

Femeie prinsă de jandarmi în timp ce comercializa produse contrafăcute pe plaja din Eforie

Jandarmi ai Inspectoratului Județean Constanța au depistat, joi, o femeie care oferea spre comercializare mai multe articole vestimentare contrafăcute, pe plaja din stațiunea Eforie.

Potrivit IJJ Constanța, femeia nu avea documente de proveniență a bunurilor respective, acestea fiind inscripționate cu numele unor mărci cunoscute.

„Existând suspiciunea că obiectele oferite spre vânzare erau contrafăcute, jandarmii au întocmit procesul verbal de sesizare conform prevederilor Codului de Procedură Penală şi l-au transmis împreună cu bunurile ridicate în vederea confiscării, structurilor de poliție pentru continuarea cercetărilor”, au precizat reprezentanții jandarmilor constănțeni.

Totodată, jandarmii au aplicat ieri 11 sancțiuni contravenționale în cuantum total de 5.250 de lei, pentru fapte prevăzute de Legea nr.12/1990 privind protejarea populației împotriva unor activități de producție, comerț sau prestări de servicii ilicite.

„Recomandăm cetățenilor să nu achiziționeze bunuri comercializate în mod ambulant şi fără îndeplinirea condițiilor prevăzute de legislația în vigoare, iar când observă astfel de acte de comerț, să sesizeze autoritățile abilitate”, au mai transmis sursele citate.