Femeie dată dispărută în Prahova. A plecat de la o stână unde era zilier

Polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală Bălțești au fost sesizați, la data de 18 septembrie, în jurul orei 17:00, de către deținătorul unei stâne amplasate în comuna Bălțești despre faptul că numita Duicu Elena, în vârstă de 40 de ani, zilier la stână, a plecat și nu a mai revenit până în prezent. Duicu […] Articolul Femeie dată dispărută în Prahova. A plecat de la o stână unde era zilier apare prima dată în Observatorul Prahovean.

Femeie dată dispărută în Prahova. A plecat de la o stână unde era zilier

Polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală Bălțești au fost sesizați, la data de 18 septembrie, în jurul orei 17:00, de către deținătorul unei stâne amplasate în comuna Bălțești despre faptul că numita Duicu Elena, în vârstă de 40 de ani, zilier la stână, a plecat și nu a mai revenit până în prezent.

Duicu Elena ar fi plecat la data de 13 iulie a.c., în jurul orei 12.00, fără a comunica vreunei persoane unde se deplasează.

Femeia are 1,60 metri înălțime, greutate circa 70 de kg, fața ovală, ochi căprui, ten brunet, păr lung, drept și vopsit roșu-închis. Persoana dispărută nu are tatuaje sau semne particulare.

„La momentul plecării aceasta purta o vestă de culoare verde, un chimir (brâu) de culoare negru, pantaloni de culoare negru, pe cap avea un clop negru și era încălțată cu cizme din cauciuc”, a precizat IPJ Prahova.

Persoanele care pot oferi detalii despre persoana dispărută sunt rugate să apeleze numărul unic de urgență 112 sau cea mai apropiată unitate de poliție.

Articolul Femeie dată dispărută în Prahova. A plecat de la o stână unde era zilier apare prima dată în Observatorul Prahovean.