Fără restricții de circulație în ziua votului până la 1 noaptea. Cetățenii nu vor avea nevoie de declarație pe propria răspundere UPDATE

Secretarul de stat Raed Arafat a anunțat ridicarea restricțiilor de circulație în zonele carantinate duminică, 6 decembrie, în ziua votului. UPDATE Comunicatul CNSU: A fost adoptată propunerea ca membrii birourilor electorale, personalul tehnic-auxiliar al acestora, candidații, persoanele acreditate și alte persoane implicate în organizarea alegerilor, precum și persoanele care le asigură transportul înspre și dinspre […] Articolul Fără restricții de circulație în ziua votului până la 1 noaptea. Cetățenii nu vor avea nevoie de declarație pe propria răspundere UPDATE apare prima dată în Observatorul Prahovean.

Fără restricții de circulație în ziua votului până la 1 noaptea. Cetățenii nu vor avea nevoie de declarație pe propria răspundere UPDATE

Secretarul de stat Raed Arafat a anunțat ridicarea restricțiilor de circulație în zonele carantinate duminică, 6 decembrie, în ziua votului.

UPDATE

Comunicatul CNSU:

A fost adoptată propunerea ca membrii birourilor electorale, personalul tehnic-auxiliar al acestora, candidații, persoanele acreditate și alte persoane implicate în organizarea alegerilor, precum și persoanele care le asigură transportul înspre și dinspre sediile secțiilor de votare, birourile electorale de circumscripție sau ale oficiilor electorale, fără restricții, în toate localitățile, în perioada 06.12.2020 ora 23.00 – 07.12.2020 ora 05.00

De asemenea, pentru a înlesni exercitarea opțiunii electorale, se propune ca, la nivelul național, circulația persoanelor să fie permisă în perioada 06.12.2020 ora 05.00 – 07.12.2020 ora 01.00, fără restricții și fără prezentarea documentelor doveditoare ale motivului deplasării.

Știrea inițială

”Pentru toți cetățenii cu drept de vot există libertate de mișcare între 5 dimineața în data de 6 decembrie și 1 dimineața în 7 decembrie, iar pentru membrii BEC, observatori, candidații și personalul tehnic și auxiliar care participă la procesul de vot nu vor fi supuși restricțiilor de circulație între 23.00 și 5.00 pe baza documentului justificativ. Pentru zonele carantinate care sunt sub carantină se va emite o reglementare care să prevadă exact aceste excepții”, a declarat dr. Raed Arafat, citat de antena3.ro.

Secretarul de stat a precizat că, în cazul celor care vor să voteze şi sunt în carantină sau în izolare din cauza COVID, ei trebuie să solicite urna mobilă.

Articolul Fără restricții de circulație în ziua votului până la 1 noaptea. Cetățenii nu vor avea nevoie de declarație pe propria răspundere UPDATE apare prima dată în Observatorul Prahovean.