Fapte bune în Prahova. 33 de familii nevoiașe au primit alimente de la voluntarii Paraclisului Catedralei Naționale

Parohiile  Belciug, Hătcărău și Meri au fost vizitate de voluntarii Paraclisului Catedralei Naționale. Prin campania „Implică-te! Împreună reușim mai mult!” 33 de familii din parohiile prahovene Belciug, Hătcărău și Meri au primit sprijin sâmbăta trecută. Voluntarii Paraclisului Catedralei Naționale au oferit pachete cu produse alimentare de strictă necesitate. Principalele declarații ale celor implicați în această acțiune […] Articolul Fapte bune în Prahova. 33 de familii nevoiașe au primit alimente de la voluntarii Paraclisului Catedralei Naționale apare prima dată în Observatorul Prahovean.

Fapte bune în Prahova. 33 de familii nevoiașe au primit alimente de la voluntarii Paraclisului Catedralei Naționale

Parohiile  Belciug, Hătcărău și Meri au fost vizitate de voluntarii Paraclisului Catedralei Naționale. Prin campania „Implică-te! Împreună reușim mai mult!” 33 de familii din parohiile prahovene Belciug, Hătcărău și Meri au primit sprijin sâmbăta trecută.

Voluntarii Paraclisului Catedralei Naționale au oferit pachete cu produse alimentare de strictă necesitate. Principalele declarații ale celor implicați în această acțiune cu caracter umanitar:

DĂNUȚ PRUNĂ, coordonatorul voluntarilor de la Paraclisul Catedralei Naționale a declarat: „Campania „Implică-te! Împreună reușim mai mult!” a adus foarte multă bucurie în alte 3 localități. În această perioadă, mai mult ca oricând, trebuie să multiplicăm activitatea  social-filantropică. Dacă peste puțin timp Mântuitorul nostru Iisus Hristos se naște, trebuie să facem să se nască și în sufletele noastre, precum și în sufletele celor aflați în dificultate. Sunt din ce în ce mai multe persoane care au foarte mare nevoie de susținere, atât materială cât și morală., astfel ca din ceea ce avem noi, să oferim și celor aflați în dificultate”.

Preotul paroh MARIAN CIORTAN, Parohia Meri, județul Prahova, a precizat: „Sentimentul întrajutorării umane are, mai ales acum, în perioada postului un pronunțat caracter creștin încât, cred eu că nimeni nu-l poate ignora sau contesta. Este o onoare pentru biserică faptul că poate recomanda și chiar gestiona asemenea evenimente. În parohia noastră au fost ajutate persoanele cele mai defavorizate. Nădăjduim ca până la sfârșitul acestui an cu ajutorul unor oameni binevoitori sau implicând fondul parohiei să mai ajungem la aceste persoane, să le mai vizităm întrucât au nevoie de sprijinul nostru în această perioadă mai mult decât oricând.”

Preotul paroh OCTAVIAN ZAMFIR, Parohia Hătcărău, județul Prahova, a afirmat: „Acum, în postul Crăciunului, postul Nașterii Domnului și Mântuitorului nostru Iisus Hristos fiul lui Dumnezeu este una dintre cele mai propice perioade de a dovedi și a demonstra faptele milei creștine și iubirea creștină.”

Preotul paroh MIHAI BUNOSCHI, Parohia Belciug, județul Prahova, a adăugat: „Familiile cărora voluntarii le-au făcut o mare bucurie sunt familii cu copii mulți și ați văzut cum ne-au întâmpinat la poartă. Sfântul Nicolae a venit anticipat și Preafericitul Părinte Patriarh Daniel a avut grijă de lucrul acesta și le-a făcut un cadou tuturor.”

Din luna martie a anului trecut până în prezent, voluntarii de la Paraclisul Catedralei Naționale au desfășurat 345 acțiuni și au sprijinit în cadrul campaniei aproximativ 8.500 de familii.

Articolul Fapte bune în Prahova. 33 de familii nevoiașe au primit alimente de la voluntarii Paraclisului Catedralei Naționale apare prima dată în Observatorul Prahovean.