Facturis integrează Smart Accounts – 15.000 de IMM-uri colectează și gestionează acum automatizat datele financiare

Facturis, programul de facturare și gestiune a stocurilor în Cloud cu peste 15.000 de utilizatori din rândul IMM-urilor și firmelor de contabilitate, anunță integrarea serviciului Smart Accounts. Dezvoltat de Smart Fintech, serviciul are la bază principiile Open Banking, fiind autorizat în 2021 de către Banca Națională a României, marcând o premieră pe plan local. În […] The post Facturis integrează Smart Accounts – 15.000 de IMM-uri colectează și gestionează acum automatizat datele financiare appeared first on NOCASH ® de 22 ani.

Facturis integrează Smart Accounts – 15.000 de IMM-uri colectează și gestionează acum automatizat datele financiare

Facturis, programul de facturare și gestiune a stocurilor în Cloud cu peste 15.000 de utilizatori din rândul IMM-urilor și firmelor de contabilitate, anunță integrarea serviciului Smart Accounts. Dezvoltat de Smart Fintech, serviciul are la bază principiile Open Banking, fiind autorizat în 2021 de către Banca Națională a României, marcând o premieră pe plan local. În […]

The post Facturis integrează Smart Accounts – 15.000 de IMM-uri colectează și gestionează acum automatizat datele financiare appeared first on NOCASH ® de 22 ani.