Expoziție extramurală dedicată profesorului Nicolae Simache – FOTO

Expoziția stradală organizată de Biblioteca Județeană „Nicolae Iorga” a fost un eveniment organizat în memoria profesorului Nicolae Simache, cu ocazia împlinirii a 50 de ani de la trecerea acestuia la cele veșnice. Revista Atitudini a prezentat acest eveniment, în paginile numărului din luna ianuarie. Biblioteca Județeană „Nicolae Iorga” a vernisat o nouă expoziție extramurală, dedicată […] Articolul Expoziție extramurală dedicată profesorului Nicolae Simache – FOTO apare prima dată în Observatorul Prahovean.

Expoziție extramurală dedicată profesorului Nicolae Simache – FOTO

Expoziția stradală organizată de Biblioteca Județeană „Nicolae Iorga” a fost un eveniment organizat în memoria profesorului Nicolae Simache, cu ocazia împlinirii a 50 de ani de la trecerea acestuia la cele veșnice. Revista Atitudini a prezentat acest eveniment, în paginile numărului din luna ianuarie. Biblioteca Județeană „Nicolae Iorga” a vernisat o nouă expoziție extramurală, dedicată […]

Articolul Expoziție extramurală dedicată profesorului Nicolae Simache – FOTO apare prima dată în Observatorul Prahovean.