Experiment VIDEO cu etilotestul Poliției Rutiere: Cât iese alcoolemie după ce mănânci salata de castraveți în oțet?

Polițistul rutier Tavi Perțea a făcut un experiment pentru a demonta mitul invocat de șoferii care nu recunosc că au consumat alcool, ci doar castraveți, murături sau salată cu oțet. Descrierea experimentului a fost postată alături de filmare pe canalul de youtube al polițistului: Citește și VIDEO: Experimentul unui polițist care a suflat în etiolotest […] Articolul Experiment VIDEO cu etilotestul Poliției Rutiere: Cât iese alcoolemie după ce mănânci salata de castraveți în oțet? apare prima dată în Observatorul Prahovean.

Experiment VIDEO cu etilotestul Poliției Rutiere: Cât iese alcoolemie după ce mănânci salata de castraveți în oțet?

Polițistul rutier Tavi Perțea a făcut un experiment pentru a demonta mitul invocat de șoferii care nu recunosc că au consumat alcool, ci doar castraveți, murături sau salată cu oțet.

Descrierea experimentului a fost postată alături de filmare pe canalul de youtube al polițistului:

Citește și VIDEO: Experimentul unui polițist care a suflat în etiolotest după ce s-a dezinfectat pe mâini cu spirt: ”Rezultatul a fost surprinzător!”

”In continuare prezint un experiment efectuat cu aparatul alcooltest din dotarea poltiei rutiere din Romania si anume verific daca iese alcoolemie dupa ce am mancat o salata de castraveti in otet.

Multi conducatori de autoturisme opriti de politie si care ies pozitiv , declara ca nu au consumat alcool, dar ca au mancat o salata de castraveti.

Pentru a verifica acest mit, m-am testat cu aparatul etilotest sa vedem daca se confirma.

Scopul acestui vlog este de a descuraja persoanele care conduc autovehicule sub influenta bauturilor alcoolice”.

VIDEO E adevărat mitul șoferilor invocat în fața polițiștilor că nu au consumat alcool, ci doar au mâncat castraveți sau salată cu oțet? NU!

 

Articolul Experiment VIDEO cu etilotestul Poliției Rutiere: Cât iese alcoolemie după ce mănânci salata de castraveți în oțet? apare prima dată în Observatorul Prahovean.