Este timpul să spunem STOP experimentelor!

“Dragi dâmbovițeni, Pe 27 septembrie ați acordat voturile și încrederea dumneavoastră unui partid, unei echipe care a dovedit că este aproape de oameni și de nevoile lor, o echipă dedicată binelui semenilor lor și comunității. Pe 6 decembrie, este momentul decisiv. Putem opri debandada, haosul, dezastrul din țară. Este timpul să spunem #STOP experimentelor care […] Articolul Este timpul să spunem STOP experimentelor! apare prima dată în DambovitaNews.

Este timpul să spunem STOP experimentelor!

“Dragi dâmbovițeni,

Pe 27 septembrie ați acordat voturile și încrederea dumneavoastră unui partid, unei echipe care a dovedit că este aproape de oameni și de nevoile lor, o echipă dedicată binelui semenilor lor și comunității.

Pe 6 decembrie, este momentul decisiv. Putem opri debandada, haosul, dezastrul din țară. Este timpul să spunem #STOP experimentelor care transformă România într-o colonie cu ”cetățeni europeni” de mâna a doua.

Pe 6 decembrie, ieșim la vot în număr mare și demonstrăm păpușarilor care vor guvernul lor că românii nu și-au pierdut nici demnitatea, nici dorința de a trăi mai bine în țara lor, a românilor!

Pe 6 decembrie, votăm pe cei care au demonstrat că știu să gestioneze o țară și care înțeleg că omenia și grija față de semeni sunt mai importante decât sloganurile demagogice.

Vă așteptăm la vot și vă mulțumim pentru încredere!”, a spus Luciana Cristea, Vicepreședinte Consiliul Județean Dâmbovița.

Articolul Este timpul să spunem STOP experimentelor! apare prima dată în DambovitaNews.