Emanuel Spătaru a depus jurământul pentru cel de-al doilea mandat de primar al comunei Răzvad!

Luni, 26 octombrie 2020, tânărul social-democrat Emanuel Spătaru a depus jurământul pentru cel de-al doilea mandat de primar al comunei Răzvad și, totodată, a avut loc și ședința de constituire a Consiliului Local. “Astăzi, respectând condițiile impuse, am depus jurământul pentru un nou mandat de primar!!! Cu emoție, vă mulțumesc tuturor pentru sprijin și încredere […] Articolul Emanuel Spătaru a depus jurământul pentru cel de-al doilea mandat de primar al comunei Răzvad! apare prima dată în DambovitaNews.

Emanuel Spătaru a depus jurământul pentru cel de-al doilea mandat de primar al comunei Răzvad!

Luni, 26 octombrie 2020, tânărul social-democrat Emanuel Spătaru a depus jurământul pentru cel de-al doilea mandat de primar al comunei Răzvad și, totodată, a avut loc și ședința de constituire a Consiliului Local.

“Astăzi, respectând condițiile impuse, am depus jurământul pentru un nou mandat de primar!!!

Cu emoție, vă mulțumesc tuturor pentru sprijin și încredere și vă asigur că rămân același om deschis, dornic de a face lucruri bune pentru Răzvad și răzvedeni!!!

Alături de echipa politică, cât și administrativă vom continua ce am început!!!”, a spus Emanuel Spătaru.

Emanuel Spătaru a câștigat al doilea mandat în fruntea administrației comunei Răzvad cu 84,68% din voturile cetățenilor, la alegerile locale din 27 septembrie, iar pentru alegerile parlamentare se regăsește pe lista candidaților PSD Dâmboviţa pentru Camera Deputaților.

Articolul Emanuel Spătaru a depus jurământul pentru cel de-al doilea mandat de primar al comunei Răzvad! apare prima dată în DambovitaNews.