eMAG extinde serviciul premium Genius in sapte orase din tara. Peste 80% dintre clientii Genius platesc cu cardul online.

Începând de astăzi, toți locuitorii din Craiova, Ploiești, Galați, Brăila, Sibiu, Pitești și Buzău, dar și din localitățile limitrofe, vor putea beneficia de avantajele eMAG Genius și astfel, „pot avea acces la peste 280.000 de produse cu livrare gratuită și rapidă plus alte beneficii exclusive”, potrivit comunicatului.  „În ultimul an, din ce în ce mai […] The post eMAG extinde serviciul premium Genius in sapte orase din tara. Peste 80% dintre clientii Genius platesc cu cardul online. appeared first on NOCASH ® de 19 ani.

eMAG extinde serviciul premium Genius in sapte orase din tara. Peste 80% dintre clientii Genius platesc cu cardul online.

Începând de astăzi, toți locuitorii din Craiova, Ploiești, Galați, Brăila, Sibiu, Pitești și Buzău, dar și din localitățile limitrofe, vor putea beneficia de avantajele eMAG Genius și astfel, „pot avea acces la peste 280.000 de produse cu livrare gratuită și rapidă plus alte beneficii exclusive”, potrivit comunicatului.  „În ultimul an, din ce în ce mai […]

The post eMAG extinde serviciul premium Genius in sapte orase din tara. Peste 80% dintre clientii Genius platesc cu cardul online. appeared first on NOCASH ® de 19 ani.