Elevii nu au voie să aducă în școli mărțișoare și flori cadrelor didactice și colegilor de 1 și 8 Martie

Anul acesta, din cauza restricțiilor impuse împotriva răspândirii coronavirusului, în școli și grădinițe sunt interzise mărțișoarele și florile. Un ordin comun al ministerelor educaţiei şi sănătăţii prevede că, în şcoli, este interzis schimbul de obiecte personale, din motive de siguranţă sanitară informează Știrile Pro TV.  În această categorie intră atât mărțișoarele oferite profesorilor și colegelor […] Articolul Elevii nu au voie să aducă în școli mărțișoare și flori cadrelor didactice și colegilor de 1 și 8 Martie apare prima dată în Observatorul Prahovean.

Elevii nu au voie să aducă în școli mărțișoare și flori cadrelor didactice și colegilor de 1 și 8 Martie

Anul acesta, din cauza restricțiilor impuse împotriva răspândirii coronavirusului, în școli și grădinițe sunt interzise mărțișoarele și florile.

Un ordin comun al ministerelor educaţiei şi sănătăţii prevede că, în şcoli, este interzis schimbul de obiecte personale, din motive de siguranţă sanitară informează Știrile Pro TV.  În această categorie intră atât mărțișoarele oferite profesorilor și colegelor de către elevi, de 1 Martie, cât și florile sau alte ”atenții”, precum dulciurile, de 8 Martie.

„Trebuie să avem în vedere că anul ăsta pe locul 1 este siguranţa noastră, a tuturor. Nu putem să ne imaginăm că vom impune reguli de genul ofer un mărţişor cu mănuşa chirurgicală în mâna sau dezinfectează-l înainte” a declarat Sorin Ion, secretar de stat Ministerul Educației, pentru sursa citată.

Comercianții cred că din acest motiv vânzările de mărțișoare și flori vor fi mult mai mici decât în anii trecuți.

Articolul Elevii nu au voie să aducă în școli mărțișoare și flori cadrelor didactice și colegilor de 1 și 8 Martie apare prima dată în Observatorul Prahovean.