Elevii din Ploiești vor beneficia de gratuitate, indiferent de venitul părinților

Aleșii locali ploieșteni au aprobat, miercuri, hotărârea prin care elevii din Ploiești, din învățământul preuniversitar, vor beneficia de gratuitate pentru transportul public în comun. Până acum, acordarea facilității era condiționată de venitul părinților. „Elevii cu domiciliul în Ploiești, din învățământul preuniversitar acreditat/autorizat de pe raza municipiului Ploiești, beneficiază de gratuitate la transportul public local de […] Articolul Elevii din Ploiești vor beneficia de gratuitate, indiferent de venitul părinților apare prima dată în Observatorul Prahovean.

Elevii din Ploiești vor beneficia de gratuitate, indiferent de venitul părinților

Aleșii locali ploieșteni au aprobat, miercuri, hotărârea prin care elevii din Ploiești, din învățământul preuniversitar, vor beneficia de gratuitate pentru transportul public în comun. Până acum, acordarea facilității era condiționată de venitul părinților.

„Elevii cu domiciliul în Ploiești, din învățământul preuniversitar acreditat/autorizat de pe raza municipiului Ploiești, beneficiază de gratuitate la transportul public local de transport pe tot parcursul anului calendaristic, adică un abonament lunar la valoare integrală, inclusiv TVA, valabil pe o linie sau pe toate liniile, din a cărui valoare Primăria Ploiești va deconta 50%”, se arată în hotărârea aprobată, miercuri, de aleșii locali.

Până acum, se acorda gratuitate pe mijloacele de transport în comun pentru elevii care domiciliau în Ploiești și ale căror familii aveau un venit de 2.364 de lei/lună/ membru de familie.

Articolul Elevii din Ploiești vor beneficia de gratuitate, indiferent de venitul părinților apare prima dată în Observatorul Prahovean.