Echipamente în valoare de 1.400.000 lei achiziționate de Spitalul Judeţean de Urgenţă Târgovişte!

Comunicat de presă Aducem la cunoştinţa publicului, prin social-media, faptul că Spitalul Judeţean de Urgenţă Târgovişte a primit o sponsorizare importantă în valoare de 1.400.000 lei, din partea S.N. ”NUCLEARELECTRICA” S.A., cu ajutorul căreia a achizitionat echipamente medicale, respectiv aparatură medicală de inaltă tehnologie, deosebit de necesară şi utilă pacienţilor, în valoare de 1.338.111,96 lei, […] Articolul Echipamente în valoare de 1.400.000 lei achiziționate de Spitalul Judeţean de Urgenţă Târgovişte! apare prima dată în DambovitaNews.

Echipamente în valoare de 1.400.000 lei achiziționate de Spitalul Judeţean de Urgenţă Târgovişte!

Comunicat de presă

Aducem la cunoştinţa publicului, prin social-media, faptul că Spitalul Judeţean de Urgenţă Târgovişte a primit o sponsorizare importantă în valoare de 1.400.000 lei, din partea S.N. ”NUCLEARELECTRICA” S.A., cu ajutorul căreia a achizitionat echipamente medicale, respectiv aparatură medicală de inaltă tehnologie, deosebit de necesară şi utilă pacienţilor, în valoare de 1.338.111,96 lei, urmând ca suma încă neutilizată, în valoare de 61.888,04 lei (care se regăseşte în contul de 5007 ”Disponibil donaţii – sponsorizări neutilizate la sfârşit de an”), să fie utilizată în decursul anului 2021.

Este vorba despre:

– o STAŢIE OSMOZĂ INVERSĂ, care a fost instalată în Compartimentul de DIALIZĂ al SJUT,

– o INSTALAŢIE FLUIDE MEDICALE, care a fost instalată în secţia BOLI INFECŢIOASE a SJUT

– un APARAT DE RADIOLOGIE MOBILĂ, care funcţionează în DEPARTAMENTUL DE URGENŢE (UPU) al SJUT

În numele personalului medical şi al pacienţilor, MULŢUMIM MULT SPONSORULUI NOSTRU !

Articolul Echipamente în valoare de 1.400.000 lei achiziționate de Spitalul Judeţean de Urgenţă Târgovişte! apare prima dată în DambovitaNews.