Echipa PSD Dâmboviţa este mereu alături de oameni!

“Ieri a fost o duminică frumoasă și toamna a desenat splendid toate dealurile de pe Valea Dâmboviței. Împreună cu șeful PSD DB, Corneliu Stefan, cu primarul comunei Dragomiresti, Dragos Vladulescu, cu Mihai Istrate, candidat la Camera Deputaților, cu Marian Alexe, primarul comunei Barbuletu, cu Popa Claudiu, viceprimarul Voinestiului, cu Daniel Comanescu și cu mulți oameni […] Articolul Echipa PSD Dâmboviţa este mereu alături de oameni! apare prima dată în DambovitaNews.

Echipa PSD Dâmboviţa este mereu alături de oameni!

“Ieri a fost o duminică frumoasă și toamna a desenat splendid toate dealurile de pe Valea Dâmboviței.

Împreună cu șeful PSD DB, Corneliu Stefan, cu primarul comunei Dragomiresti, Dragos Vladulescu, cu Mihai Istrate, candidat la Camera Deputaților, cu Marian Alexe, primarul comunei Barbuletu, cu Popa Claudiu, viceprimarul Voinestiului, cu Daniel Comanescu și cu mulți oameni inimoși din echipele de campanie ne’am întâlnit cu locuitorii din Izvoare, Suduleni, Barbuletu și Râncaciov.

Discuțiile au pornit spontan și s-au axat pe nevoia de revenire la normalitate: cu piețe deschise, cu elevii în băncile școlilor și cu oameni în biserici. M-a bucurat receptivitatea lor și deschiderea spre dialog. Oamenii înțeleg pericolul și știu că dincolo de virus, un pericol mai mare pândește România: guvernul PNL-USR. Pentru asta e nevoie ca pe 6 decembrie să ne punem masca și sa ieșim la vot.

Fiecare om care lipsește de la vot este o șansă pentru cei care vor să stam cu piețele închise, cu școlile ferecate și cu bisericile izolate.

Această situație trebuie să înceteze!

E în puterea noastră să scriem istoria!

Iar împreună suntem cei mai puternici!”, a spus Radu Popa.

Articolul Echipa PSD Dâmboviţa este mereu alături de oameni! apare prima dată în DambovitaNews.