După topul celor mai ”stricăcioase” mașini, germanii de la TÜV au dat publicității și clasamentul celor mai fiabile

Când vine vorba despre profesionalism în evaluarea stării tehnice a unui autovehicul, TÜV-ul german reprezintă un reper. Chiar dacă există și voci care vorbesc despre o posibilă intenție de denigrare a unor mărci în favoarea altora, momentan vorbim pe date statistice certe nu pe speculații pe care contestatarii nu le pot proba. Cert este faptul […] Articolul După topul celor mai ”stricăcioase” mașini, germanii de la TÜV au dat publicității și clasamentul celor mai fiabile apare prima dată în Observatorul Prahovean.

După topul celor mai ”stricăcioase” mașini, germanii de la TÜV au dat publicității și clasamentul celor mai fiabile

Când vine vorba despre profesionalism în evaluarea stării tehnice a unui autovehicul, TÜV-ul german reprezintă un reper. Chiar dacă există și voci care vorbesc despre o posibilă intenție de denigrare a unor mărci în favoarea altora, momentan vorbim pe date statistice certe nu pe speculații pe care contestatarii nu le pot proba. Cert este faptul […]

Articolul După topul celor mai ”stricăcioase” mașini, germanii de la TÜV au dat publicității și clasamentul celor mai fiabile apare prima dată în Observatorul Prahovean.