După Șaguna și Honterus, și Liceul de Arte Plastice „Hans Mattis Teutsch” își mută activitatea în online

Comitetul Județean pentru Situații de Urgență Brașov a deciz, astăzi, suspendarea activității didactice cu prezență fizică în Liceul Vocațional de Arte Plastice „Hans Mattis Teutsch”, Corpul A, situat pe Bd. Valea Cetății nr. 8, din municipiul Brașov, începând cu data de 14 octombrie 2021, pentru o perioadă de 14 zile.Procesul de învățământ poate continua în [...] Articolul După Șaguna și Honterus, și Liceul de Arte Plastice „Hans Mattis Teutsch” își mută activitatea în online apare prima dată în Biz Brasov.

După Șaguna și Honterus, și Liceul de Arte Plastice „Hans Mattis Teutsch” își mută activitatea în online

Comitetul Județean pentru Situații de Urgență Brașov a deciz, astăzi, suspendarea activității didactice cu prezență fizică în Liceul Vocațional de Arte Plastice „Hans Mattis Teutsch”, Corpul A, situat pe Bd. Valea Cetății nr. 8, din municipiul Brașov, începând cu data de 14 octombrie 2021, pentru o perioadă de 14 zile.Procesul de învățământ poate continua în [...]

Articolul După Șaguna și Honterus, și Liceul de Arte Plastice „Hans Mattis Teutsch” își mută activitatea în online apare prima dată în Biz Brasov.