Drumarii din Sibiu vor deszăpezi, în premieră, şoselele cu ajutorul camerelor de supraveghere ale primăriilor

Drumarii societății Drumuri și Poduri SA Sibiu (DPS) vor monitoriza video, începând cu acest sezon, aproape 50 de puncte din județul Sibiu pentru intervenția în perioada de deszăpezire. Monitorizarea video se face prin conectarea pe bază de protocol cu administrațiile locale a camerelor deja existente din 47 de unitați administrativ teritoriale. Lor li se va […]

Drumarii din Sibiu vor deszăpezi, în premieră, şoselele cu ajutorul camerelor de supraveghere ale primăriilor

Drumarii societății Drumuri și Poduri SA Sibiu (DPS) vor monitoriza video, începând cu acest sezon, aproape 50 de puncte din județul Sibiu pentru intervenția în perioada de deszăpezire.

Monitorizarea video se face prin conectarea pe bază de protocol cu administrațiile locale a camerelor deja existente din 47 de unitați administrativ teritoriale. Lor li se va adauga accesul la imaginile camerei de supraveghere a investitorului de la Arena Platoș, care a confirmat disponibilitatea sa de a participa la acest proiect.

Drumuri și Poduri Sibiu a încheiat protocoale cu autoritățile locale pentru accesul la camerele video și nu va stoca informații care fac obiectul GDPR precum numere de înmatriculare sau alte asemenea detalii. Punctele din care sunt transmise imagini video sunt din întreg județul, inclusiv din comunitățile cele mai îndepărtate.

Continuarea în PRESShub

ARTICOL PRELUAT DE PE SITE-UL PRESSHUB.RO