Drama neștiută a lui Toni Iuruc, soțul Simonei Halep. Ce s-a întâmplat înainte de moartea tatălui său

Drama din viața lui Toni Iuruc. Soțul Simonei Halep a trecut prin momente groaznice chiar înainte ca tatăl lui să moară. Bărbatul suferea de o boală cumplită care până a urmă i-a adus sfârșitul. Unul dintre cei mai apropiați prieteni ai lui a detaliat, cu ocazia nunții, evenimentul nevast.

Drama neștiută a lui Toni Iuruc, soțul Simonei Halep. Ce s-a întâmplat înainte de moartea tatălui său

Drama din viața lui Toni Iuruc. Soțul Simonei Halep a trecut prin momente groaznice chiar înainte ca tatăl lui să moară. Bărbatul suferea de o boală cumplită care până a urmă i-a adus sfârșitul. Unul dintre cei mai apropiați prieteni ai lui a detaliat, cu ocazia nunții, evenimentul nevast.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE AUGUST, GRATIS, AICI!

Drama din viața lui Toni Iuruc. Alex Zamfir apropiat al lui Toni Iuruc și fost coleg de liceu , a fost alături de acesta în ziua nefastă.

Drama neștiută a lui Toni Iuruc, soțul Simonei Halep. Ce s-a întâmplat înainte de moartea tatălui săuDrama neștiută a lui Toni Iuruc, soțul Simonei Halep. Ce s-a întâmplat înainte de moartea tatălui său

Drama din viața lui Toni Iuruc. Tânărul a povestit pe blogul său că în săptămâna precedentă a visat că tatăl lui Toni va muri, fapt care, din păcate, avea să se întâmple.

„(…) Eu stăteam în poarta bisericii gândindu-mă că o să dau ochii cu Toni și că va trebui să-i zic ceva să-l consolez.

(…) când vine vorba de înmormântări sunt extrem de stresat că o să zic ceva ce nu trebuie, așa că de cele mai multe ori nu zic nimic, ci mă plimb de colo-colo, ca un mut prost”, a scris tânărul pe blogul personal.

Drama neștuită a lui Toni Iuruc. Ce s-a întâmplat mai departe

Drama din viața lui Toni Iuruc. În continuare, Toni Iuruc avea să îi spună prietenului său un lucru care l-a șocat. Soțul Simonei Halep avea să prevadă moartea tatălui său:

„Bun, îl văd pe Toni venind spre mine. Aici amintirile noastre diferă: eu îmi aduc aminte că îi povestisem cu ceva vreme înainte că am avut un vis cu tatăl lui.

El își aduce aminte că în săptămâna aceea îl sunasem să-i spun că l-am visat pe tatăl lui care a murise (nu murise la momentul visului).

Vine Toni la mine și îmi zice:

– Zamfire, tu cu visul tău! Mamă, după ce că eram eu stresat, îl mai și supărasem pe-ăsta…Ce să zic, ce să zic?

– Lasă, mă, Toni, că eu cred că s-a dus într-un loc mai bun… Se uită Toni la mine ca la cel mai mare tâmpit, după care îl bufnește râsul de se uită toată lumea la noi:

– Băi, Zamfire, tu chiar ești prost? A murit, bă, nu s-a dus în niciun loc mai bun! M-am gândit un pic.. – Da, așa e. Și am continuat să râdem amândoi.

Ca o paranteză, de atunci m-au rugat toții prietenii să nu le povestesc niciodată dacă vreodată îi visez”, a mai povestit Alex Zamfir.

Citește și: Cum a arătat cea de-a doua rochie de mireasă a Simonei Halep.Imagini de la valsul mirilor

Citește și: Ministrul Sporturilor despre planurile de viitor ale Simonei Halep:„Poate va naște și doi ani…’

Citește și: Divorțează sau nu Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf? Mesajul transmis de impresară:„Tu ești…’

Citește și: Fostă concurentă de la Burlacul, show pentru adulți pe internet!A părăsit emisiunea înainte de marea finală

Drama din viața lui Toni Iuruc. Mama lui nu s-a mai căsătorit niciodată

Despre familia soțului Simonei Halep nu se cunosc însă foarte multe detalii. Înainte de a o cunoaște pe sportivă, Toni Iuruc a mai fost căsătorit de două ori.

Despre mama lui, pe nume Genica, s-a aflat că este o femeie care conduce afacerea familiei, însă despre tatăl său nu se știe mai nimic.

Deși au trecut 10 ani de când bărbatul a murit, mama acestuia a ales să nu își refacă viața alături de un alt bărbat, concentrându-se asupra afacerii cu spații de închiriat.

Situație fără precedent la nunta Simonei Halep

O situație fără precedent a avut loc la nunta Simonei Halep, de seara trecută. Pe lângă invitații regăsiți pe lista realizată de tenismenă și soțul ei, a mai vrut cineva să le fie alături celor doi miri.

O femeie a încercat să se „furișeze’ în restaurantul unde s-a ținut petrecerea.

Potrivit spynews.ro, în jurul orei 23:00, o femeie și-a făcut apariția în proximitatea restaurantului în care a avut loc petrecerea de cununie a Simonei Halep.

Ar fi vorba despre o fană înfocată de-a tenismenei, care și-ar fi dorit cu ardoare să-i fie alături în cea mai importantă zi. Deși a încercat să induplece paza, bodyguarzii nu i-au permis accesul.