Dragoș Soare e sigur pe el: „Am acum 50% în sondaje și îi bat pe toți în 2024!”

Dragoș Soare este convins că va câștiga la pas alegerile locale din anul 2024 iar locuitorii îl vor păstra în fruntea Primăriei Slobozia cel puțin 10 ani. Dragoș Soare, primar PNL de Slobozia, este sigur pe el și pe victoria electorală pe care o va repurta în alegerile locale din 2024. Cu votul slobozenilor actualul edil calculează că va adăuga încă patru ani la cei patru din primul mandat, câștigat în fața PSD în toamna anului 2020. Ar fi opt ani dintr-un total de minim 10 ani, singura țintă care… Articolul Dragoș Soare e sigur pe el: „Am acum 50% în sondaje și îi bat pe toți în 2024!” apare prima dată în InfoIalomita.ro - Știri actuale din județul Ialomița.

Dragoș Soare e sigur pe el: „Am acum 50% în sondaje și îi bat pe toți în 2024!”

Dragoș Soare este convins că va câștiga la pas alegerile locale din anul 2024 iar locuitorii îl vor păstra în fruntea Primăriei Slobozia cel puțin 10 ani.

Dragoș Soare, primar PNL de Slobozia, este sigur pe el și pe victoria electorală pe care o va repurta în alegerile locale din 2024.

Cu votul slobozenilor actualul edil calculează că va adăuga încă patru ani la cei patru din primul mandat, câștigat în fața PSD în toamna anului 2020.

Ar fi opt ani dintr-un total de minim 10 ani, singura țintă care l-ar satisface pe Soare.

Soare răsare e la putere! Cel puțin în sondajele PNL!

Dragoș Soare așteaptă cu nerăbdare alegerile locale de anul viitor, atunci când își va spulbera adversarii.

Cel puțin după calculele personale ce au la bază, după cum se laudă singur, sondaje de opinie recente ce îl dau cu 50% intenție de vot printre cei chestionați.

Nu știm nici câți locuitori din Slobozia au fost întrebați, nici ce culoare politică au aceștia ori dacă sondajul a fost realizat în rândul salariaților din Primărie.

Aceste detalii nu le-a divulgat actualul primar. Cu aerul de Soare răsare, acesta a rostit apăsat doar concluzia:

Am acum în sondaje 50% și mai avem până la alegeri. Îi bat pe toți. Să vină toți, Potor (n.red. Alexandru Potor, contracandidat PSD la alegerile din 2020), Mocioniu (n.red. Adrian Mocioniu, fost primar la municipiului Slobozia și contracandidat PRO România în 2020), Boancă (Rodica Boancă, actual senator AUR și contracandidat AUR în 2020), și cine o mai vrea să candideze!”, transmite răspicat primarul PNL de Slobozia.

Le propun adversarilor mei să se strângă într-unul singur, să ne batem parte în parte, unul la unul, la alegerile de anul viitor. Nu am nicio emoție că nu voi câștiga un nou mandat de primar la Slobozia! (DRAGOȘ SOARE, primar PNL Slobozia)

Actualul primar, președinte al organizației județene PNL, spune că în primii doi ani și câteva luni de șefie peste Primărie nu a făcut decât curățenie în compartimentele instituției. Puternic virusate de corupție și clientelism politic, zice el.

Lucruri pe care nu le-a expus public poate și pentru a nu-și dinamita relația de dragoste pe care o are cu PSD, prin care și-a asigura liniștea la nivelul Consiliului Local, for în care liberalii sunt mai puțini decât social-democrații. Pardon, colaborare în interesul slobozenilor, respectiv ialomițenilor!

Parcarea subterană? O termin în 12 luni. Mâine pot da ordinul de execuție!”

Am ales să nu fac din comunicare un țel. Pot și eu să postez pe Facebook ce fac la Primărie dar nu mă interesează. Oamenii au înțeles activitatea mea și mă apreciază pentru asta. Pot să vă arăt sondajele!”, a plusat Dragoș Soare.

Parcarea subterană, la care nu s-a mai mișcat măcar o singură pietricică de când este Dragoș Soare primar ori stația de tratare a apei, împietrită și ea în abandonare, sunt obiective simplu de realizat pentru actuala administrație liberală a Primăriei Slobozia.

Parcarea subterană poate fi gata într-un an! Atât, nu mai mult! Avem toate avizele și noul proiect tehnic, inclusiv studiul legat de consolidare. O termin în 12 luni! Mâine pot da ordinul de execuție!, le transmite Soare cetățenilor cu drept de vot din Slobozia.

Legat de temerile că lucrările la mult lăudatele piste de biciclete și benzi dedicate transportului public cu autobuze electrice nu se vor finaliza până la 31 decembrie 2023 iar Slobozia va restitui fonduri europene pe modelul parcării subterane, primarul și-a făcut din nou calculele.

Ultima zi a acestui an nu înseamnă și ultima zi în care putem face cereri de plată. Avem termen pentru a solicita fondurile europene până în martie 2024! Constructorul are capacitate și termină totul în câteva luni, veți vedea!”, promite Dragoș Soare.

Aceleași asigurări le ofere electoral și celebrul cuplu de umoriști ai administrației publice Victor Moraru – Adrian Mocioniu, tot în buza alegerilor locale din 2020.

Ulterior, bugetul local a fost sancționat cu restituirea fondurilor europene primite pentru parcarea subterană. Ca bonus, sub mandatul lui Dragoș Soare, și cele circa 65 miliarde lei vechi luate ca împrumut și rămase în cont în 2021 pentru finalizarea investiției, au fost restituite Ministerului de Finanțe.

Articolul Dragoș Soare e sigur pe el: „Am acum 50% în sondaje și îi bat pe toți în 2024!” apare prima dată în InfoIalomita.ro - Știri actuale din județul Ialomița.